Austraalia arstid lükkasid uudise «Kodus ja võõrsil» näitlejanna surmast ümber

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessica Falkholt
Jessica Falkholt Foto: JAMES SMART / CATERS NEWS/Caters News Agency/Scanpix

Möödunud nädalalõpul teatasid nii sotsiaalmeedia kui paljud väljaanded, et sugulaste nõusolekul sulgesid arstid seriaali «Kodus ja võõrsil» («Home and Away») näitlejanna Jessica Falkholti elus hoidnud aparatuuri ja koomas olnud näitlejanna suri teadvusele tulemata.

Sydney St. George’i haigla arstid teatasid nüüd, et Falkholt ei vajanud enam hingamisaparaati, ta suudab iseseisvalt hingata, kuid ta seisund on pärast ajuoperatsiooni ikka raske, kirjutab abc.net.au.  

«Jessica Falkholt on elus, võiks öelda, et ta on hakanud tasapisi paranema, kuid see võtab kaua aega. Igatahes on organism juba tugevam ja me tõime ta koomast välja,» teatasid arstid.

Jessica Falkholt
Jessica Falkholt Foto: JAMES SMART / CATERS NEWS/Caters News Agency/Scanpix

29-aastane Jessica Falkholt, ta 69-aastane isa Lars Falkholt, 60-aastane ema Vivian Falkholt ja 21-aastane õde Annabelle Falkholt sattusid 26. detsembril 2017 Sydney lähedal Mondayongis raskesse liiklusõnnetusse, mille põhjustas politseile varem tuntud liiklushuligaan.

Lars, Vivian, Annabelle ja Jessica Falkholt
Lars, Vivian, Annabelle ja Jessica Falkholt Foto: facebook.com

Näitlejanna isa ja ema hukkusid sündmuskohal, ta õde viidi Liverpooli haiglasse, kus ta suri 29. detsembril.

Jessica Falkholti vanemad ja õde maeti eelmisel kolmapäeval, 10. jaanuaril.

Politsei teatel hukkus õnnetuses ka liiklushuligaan, 50-aastane Craig Whitall, kes suure tõenäosusega oli õnnetuse põhjustaja.  Whitallil oli varasemast üle 60 liiklusreeglite rikkumise ning talle määrati pärast mitut lubadeta sõitmist vanglakaristus.

Politsei teatel uurivad nad möödunud detsembris toimunud õnnetust ning on alust kahtlustada, et Whitall juhtis autot, olles mingi narkootilise aine mõju all.

Jessica Falkholt kehastas Austraalia menuseriaalis «Kodus ja võõrsil» 2016. aastal  Hope Morrisoni.

Jessica Falkholt
Jessica Falkholt Foto: Film Grit / Cowlick Entertainmen/Caters News Agency/Scanpix

Lähiajal jõuab Austraalias vaatajateni režissöör Corey Pearsoni film «Harmony», milles Falkholt peaosa mängib.

Pearsoni sõnul on Falkholt andekas ja ta loodab näitlejanna paranemist.

«Ta sattus õnnetusse siis, kui oli tõusmas staariks. Loodan siiralt, et ta paraneb ja saab mängida neid rolle, mis talle sobivad ja meeldivad,» lisas režissöör.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles