Edgar Savisaar: minu diabeet läheb aina halvemaks ja jalg annab järjest tugevamaid fantoomvalusid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Tairo Lutter

Poliitik ja endine Keskerakonna esimees Edgar Savisaar avaldab toetust Venemaa presidendile Vladimir Putinile ning ning jagab delikaatseid detaile enda tervislikust seisundist sotsiaalmeedia vahendusel. 

«Räägime Venemaa presidendivalimistest,» alustab Savisaar.

«Kunagi kirjutasin USA presidendivalimistest Donald Trumpi toetuseks. Nüüd on aeg kirjutada Vladimir Putinist. Oleme elus mitmel korral kohtunud ja mul jäi temast hea mulje. Putinist saab ka selleks hooajaks tugev ning sihikindel president. Ta sobib Venemaa inimestele. Ma ütlen Keskerakondlasena, et aeg maailma jaoks on keeruline ja sellisel ajal on vaja tugevaid riigijuhte. Nagunii on enamus riigitegelasi sellised, et ühega viska teist! Kui ma elaksin Venemaal ja oleksin Vene kodanik, siis hääletaksin Putini poolt. Soovin, et koera aasta oleks talle edukas. Koerad on ustavad sõbrad, soovin talle selleks aastaks ustavaid võitluskaaslasi,» jagab Edgar idanaabrile häid soove.

«Järgmisel nädalal on Moskvas Euroopa meistrivõistlused iluuisutamises. Ka mina kui Eesti uisuliidu President kavatsesin sealt osa võtta, Paraku jäi see plaan katki. Minu diabeet läheb aina halvemaks, südameinfarktist on uusi järelmeid ja jalg annab järjest tugevamaid fantoomvalusid. Tuleb ikka kuulata minu raviarsti doktor Põderit, mõistlikkuse piires.»

Täispikka Edgar Savisaare postitust loe siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles