Gild kutsub käsitööturule ja luuleõhtule

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja-Magdaleena gildi maja.
Maarja-Magdaleena gildi maja. Foto: Urmas Luik

Täna korraldab Maarja-Magdaleena gild Pärnus Steineri aias käsitöökraamituru, kuhu rahvast oodatakse ostma, müüma, vahetama või niisama ära andma käsitööga seotud kaupa.

Kaubaks kõlbavad käsitöömaterjalid (lõngad, kangad, niidid, nööbid), -tarvikud (vardad, nõelad, töökorras masinad, tisleritööks vajalik) ja -kirjandus (raamatud, ajakirjad, lõike- ja mustrilehed). Infostendile saab jätta kuulutusi suuremõõtmelise kauba kohta.

Turul müümine on tasuline. Kui müügisoovi pole, võib ülearuse korraliku käsitöökraami niisama ära anda kas otse turule või gildi. Eriti halva ilmaga on turg gildi ärklisaalis. Kel kaup tehtud, saab osaleda samal ajal Maarja-Magdaleena gildis toimuvates töötubades. Täpsem info gildi kodulehel.

Õhtul avab uksed gildi muusikakamber, kus toimub järjekordne luuleõhtu. Oma loomingut esitavad luuletajad Pärnust, Tartust, Tallinnast ja Harjumaalt: Lauri Uus, Thavet Atlas, Tulihobu, Henna, Kaidi Kangur, Margus Oopkaup, Misfit Creep. Luuleõhtu lõpetab “luuletus, kes tantsib” ehk Tiiu Lumbergi (poognaluuletaja Saladin) luuletused ja Lehti Kostabi flamenko ja mustlastantsud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles