Soome fitnessikaunitari süüdistatakse valetagumiku paigalduses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fitnessikaunitar Erna Husko
Fitnessikaunitar Erna Husko Foto: Erakogu

Anonüümsust paluva allika teatel on kuulus Eestis elav soomlannast fitnessistaar Erna-Anna Husko oma veel kuulsama tagumiku lasknud kirurgiliselt paigaldada. Kaunitar ise kinnitab Elu24le, et pole kirurge oma keha kallale lasknud. 

Allikas kirjutab: «Kui panete tähele, siis see ahter mida Erna Husko reklaamib, on pandud talle.» Väidetavalt on teada seegi, kes operatsiooni kinni maksis: «Ta sai selle kaks aastat tagasi härra käest, kes sõidab eesti kalleima hõbedase Lamborighiniga,» annab vihjaja teada ning lisab, et tegemist on Eestimaal asju ajava Karim Barakega. 

Tema sõnul tõstab väidet seegi, et Erna kadus aastaks «pildilt», et taastuda operatsioonist. Lisaks soovitab allikas pöörata tähelepanu Erna piltidele sotsiaalmeedias: «Esimesel real pildil, mis ta postitas seoses photoshopiga, on näha arme lõikamisest. Info sain ma tema oma enda sõbrannadelt kellega ta ka koos pilte postitab. Kui vaatate vanemaid pilte temast näete mida ta nn «aastaga» suutis teha.»

Tallinnas elav soomlanna, endine tippiluuisutaja ja nüüdne fitnessiharrastaja Erna-Anna vastab Elu24 pärimisele, et laekunud vihje ei vasta tõele ning teatab, et tema pole oma keha ilulõikustega kohendanud. «Kõik, mis olen teinud, on tuhanded tunnid trenne ja tervislikud eluviisid,» kinnitab fitnessikaunitar. 

Erna Husko
Erna Husko Foto: Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles