Hugh Hefneri rahas suplev 31-aastane lesk naasis avalikkuse ette täielikult muutununa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 25: Hugh Hefner and Crystal Hefner attend Playboy Mansion's Annual Halloween Bash at The Playboy Mansion on October 25, 2014 in Beverly Hills, California.   Charley Gallay/Getty Images for Playboy/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 25: Hugh Hefner and Crystal Hefner attend Playboy Mansion's Annual Halloween Bash at The Playboy Mansion on October 25, 2014 in Beverly Hills, California. Charley Gallay/Getty Images for Playboy/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Charley Gallay/AFP

Möödunud aastal meie hulgast lahkunud legendaarse ajakirja Playboy asutaja Hugh Hefneri lesk Crystal Hefner on pärast abikaasa surma avalikkuse tähelepanu vältinud, vahendab Ilta-Sanomat.

Eelmise aasta lõpus meie seast lahkunud moguli 31-aastane lesk Crystal Hefner kustutas keerulisel ajal oma sotsiaalmeediakontod, nüüd on ta aga need uuesti avanud. Pärast mehe surma on naine vähe meedias figureerinud. Eelmise aasta lõpus andis ta intervjuu ajakirjale People, kus tõdes, et leinab oma abikaasat.

Uued fotod naise sotsiaalmeediakontol on hoopis teistsugused võrreldes varasemate postitustega ajast, mil Hugh veel elus oli ning naine Playboy-jänkuna töötas. Naine jagas fotosid enda reisist Aafrikasse.

 

Safari camp sunrise ⛺️

A post shared by Crystal Hefner (@crystalhefner) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles