Näitleja James Franco on saanud juba viis ahistamissüüdistust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Franco hoiab ahistamissüüdistuste tõttu madalat profiili
James Franco hoiab ahistamissüüdistuste tõttu madalat profiili Foto: SCANPIX

James Franco andis noortele Hollywoodi lavakunstikoolis «Playhouse West» näitlemistunde. Nüüd on kursusel osalenud naised hakkanud ükshaaval twitteri vahendusel ohtlikke süüdistusi esitama, vahendab Vanity Fair

Filmidest «127 Tundi» ja «Metsik koolivaheaeg» tuntud sarmikas näitleja on tänaseks saanud mitmeid ahistamissüüdistusi oma endistelt õpilastelt.

James Franco töötas näitlemisõpetaja ja mentorina aastal 2014. Tema õpilased olid peamiselt noored naised, kes seni on nende kursustega rahule jäänud. Franco lavastas seal prostitutsiooniteemalist kunstfilmi, milles õhutas tütarlapsi osalema top-less-stseenides.   

Kuigi keegi tegelikult topi seljast ei võtma ei pidanudki, tundsid kaks klipis osalenud õpilast end seetõttu ahistatuna. Neile tundus, et James Franco pettus nende soorituses ja oli maruvihane.  

Lavakunstikoolis «Playhouse West» juhendas Franco muuseas ka spetsiaalset seksistseenide kursust. Peale seda kursust kaebas üks tütarlaps, et tema alastifoto on interneti pornosaitidele lekkinud.

Teisel tüdrukul Violet Paleyl tekkis väidetavalt Francoga romantiline suhe. Näitlemisõppejõud sundis tütarlast suhte varases faasis omale autos suuseksi tegema. Paley ei soovinud, kuid tundis end kohustatuna. Ta ei julgenud James Francole «ei» öelda. 

Sama naine saatis twitterisse Franco kohta sõnumi hetkel, mil nägi meest Kuldgloobuste galal kandmas ahistamisvastase kampaania rinnanõela kirjaga: «Time`s up». 

James Franco hoiab ahistamissüüdistuste tõttu madalat profiili, kuna ei soovi summutada üldist julget väljaastumiste lainet, mis peaks olema suunatud tõeliste ahistajate vastu. 

James Franco 
James Franco Foto: Scanpix Sweden / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles