Tanja Mihhailova-Saar valmistub juba lapse sünniks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja Mihhailova-Saar
Tanja Mihhailova-Saar Foto: Instagram

Muusikutepaar Mikk Saar ja Tanja Mihhailova-Saar on peagi tervitamas oma esiklast. Lauljanna on otsustanud enne tähtaega pisut hinge tõmmata ja valmistuda uue ilmakodaniku vastuvõtmiseks, vahendab Kroonika. 

«Sellel nädalal annan viimaseid kontserte ja siis võtan kaks kuni kolm kuud lavapuhkust,» räägib Tanja, kelle detsembrikuu möödus suures osas lavalaudadel ja kontsertsaalide rambivalguses. 

Perekond Saare pisibeebi peaks ilmavalgust nägema juba veebruari keskpaigas. 
Oma lapseootusest andsid noored teada möödunud aasta novebris läbi sotsiaalmeediakanali, postitades Instagrami humoorika sõnumiga pildi: 

Tanja ja Mikk on kooselu nautinud üle kümne aasta. Armastuseliit sai ametlikuks eelmise aasta sügisel Itaalias Toscana piirkonnas. Kohal olid Tanja ja Miku lähedasemad sõbrad. Kuigi lapsesaamine on perekond Saarel jutuks tulnud varem, ei olnud 34-aastane Tanja emaks saamiseks varem valmis. Nii lausus Tanja kuu aega tagasi antud intervjuus ajakirjale Naisteleht. 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles