Swans pani publiku püksid värisema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA kultusbänd Swans andis eile Von Krahli ajaloo ühe valjema kontserdi. Keha ja meeli läbinud bassihelid panid piltlikult lausa püksid värisema ning paljud ka kõrvatroppide järele haarama, mille jagamisele korraldajad samuti mõelnud olid.

Artisti tõi fännidele kohale festivali Tallinn Music Week ja peatselt algava Kumu ÖÖ kuraator Helen Sildna. Naine, kelle iseloomustuseks öeldakse, et toob siia väga head kraami.

Kontsert oli sama hästi kui kohustuslik käik ka Raadio2 saatejuhile ning dj’leAnders Meltsile, kes muuhulgas armastab ka ise eestlastele häid bände koju kätte tuua või muusikalise koosluse Forgotten Sunrise ridades musitseerides emotsioonid üle lava isiklikult edasi anda.

Mees jäi kontserdiga väga rahule.«Swans oli lihtsalt suurepärane! Oleks mul ka selline ilus kaabu nagu härra Giral, oleks ma selle nende ees igaveseks maha võtnud. Eks ma samas seda hinges olengi juba teinud. Nende kontserdil oli just selline vägev tasakaal, et oli nii vaimule kui kehale. Sellised artistid just sõidavadki kõige rohkem mulle isiklikult sisse. Kui Helen tooks luiged kasvõi homne päev tagasi, oleksin uuesti nende kontserdil platsis. Kunagi Mihkel Raud mainis, et talle ei meeldi üle kolmekümnesed rokimehed laval, siis mulle just kuidagi meeldivad. Nende kogemustele toetuv veenvus ja sisu just tulebki alles koos hõbedaga juustesse mu meelest,» rääkis Melts Elu24'le.

Andersi dikteerimisel toimub juba aastaid ka ürituste sari «Beats From The Vault», mis ootab oma fänne juba 4. juunil Tallinna klubis Rockstar’s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles