USA näitleja Val Kilmer on suremas (2)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keegi ei tea, kui palju Kilmeril veel aega jäänud on.
Keegi ei tea, kui palju Kilmeril veel aega jäänud on. Foto: Mark Humphrey/AP

USA näitlejal ja kunagisel Batmani staaril Val Kilmeril on kõrivähk ning tema tervis muutub iga kuuga järjest kehvemaks.

Val Kilmer, kes teatas enda haigusest avalikkusele eelmise aasta mais, on nüüdseks vähiga võidelnud juba kaks aastat.

 

The sun and my son gave me a #robertdeniro nose today...

A post shared by Val Kilmer (@valkilmerofficial) on

58-aastane näitleja tunnistas hiljuti, et ta on enda haiguse vastu saanud ka keemiaravi.

Eelmise aasta detsembris leppis Kilmer ära ka enda vanema venna Markiga, kellega tal on juba aastakümneid olnud mitmeid tülisid seoses erinevate vaadetega. Kui Val on tulihingeline saientoloogia kummardaja, siis tema vend Mark on kliiniline psühholoog.

Üheks vendade tüliõunaks oli ka asjaolu, et Val plaanib end ravida usu abil. See aga käib närvidele tema vennale, kes ei suuda pealt vaadata, kuidas vend kannatab. Mark tunnistas, et ta on nõus venna soovile vastu tulema ja laseb tal paraneda nii, nagu ta ise soovib, kuigi ta ei nõustu Vali valitud meetodiga.

Kuna Vali tervis on viimasel ajal muutunud juba nii halvaks, et ta vahepeal kaalus vaid 45 kilo, siis püüab Mark talle toeks olla nii palju kui saab.

Selleks, et valule ja piinale natuke leevendust saada, on endine «Top Guni» täht hakanud maalimisega tegelema. Hapra välimusega Kilmerit nähti detsembris kunstitarbeid soetamas.

Val Kilmer.
Val Kilmer. Foto: Scanpix

Kõige tipuks on kannatada saanud ka näitleja pangakonto. Selle tulemusena on ta pidanud müüma mitu talle olulist ja väga väärtuslikku eset, et ots otsaga kokku tulla. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles