Itaalia peaminister soovib Beckhamitest telesarja teha?

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David ja Victoria Beckham
David ja Victoria Beckham Foto: AP / Scanpix
Jalgpallistaari David Beckhami naisele Victoriale pakutakse tema perekonna Milanosse kolimist kajastava telesarja eest väidetavalt 10 miljonit naelsterlingit ehk 196 miljonit krooni, kusjuures sarja idee autoriks olevat Itaalia peaminister Silvio Berlusconi.

Beckhamid kavatsevad alates järgmise aasta jaanuarist mõneks ajaks Itaaliasse kolida, kuna David asub mängima sealse jalgpalliklubi A.C. Milan ridades, vahendab Digitalspy.

Briti kõmulehe The Mirror andmeil tegi Beckhamitele telesarjas osalemise pakkumise Itaalia peaminister Silvio Berlusconi ise – nimelt kuuluvad talle nii A.C. Milan kui kolm telejaama.

Kui kõlakad tõeks osutuvad ning Victoria Beckham pakkumise vastu võtab, saab temast kõrgeimalt tasustatud esineja Itaalia televisiooni ajaloos.

Möödunud aastal tegi USA telekanal NBC dokumentaalsarja sellest, kuidas Beckhamite pere Suurbritanniast USAsse kolis, kuid kriitikud tegid saate maatasa.

«See hakkab sarnanema mullu USAs tehtud sarjaga, aga seekord on eelarve absoluutselt hiiglaslik,» kommenteeris üks asjassepühendatu plaanitavat Itaalia telesarja. «Sellest saab tõeliselt professionaalne ja lihvitud saade.»

«Kuna Silvio tahab A.C. Milani kaubamärki laiendada, toetab ta seda projekti sajaprotsendiliselt ning mingeid takistusi ei saa tekkida,» lisas allikas. «Berlusconi soovib meeleheitlikult, et Victoria kaasa lööks ning kõrvaldab teelt kõik tõkked, et see kindlasti juhtuks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles