Martin Repinski avaldas imearmsa pildi oma kolmekuisest pisipojast (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Repinski ja Siret Kotka pulm.
Martin Repinski ja Siret Kotka pulm. Foto: Ilja Smirnov

Erakonnakaaslased ja abikaasad Siret Kotka-Repinski ja Martin Repinski tervitasid 9. oktoobril enda esiklast, pisikest Morganit, kes täna saab kolmekuuseks. Uhke isa jagab tähtsa päeva puhul imearmsaid pilte sotsiaalmeediakanalis Facebook. 



 

Siret on rääkinud väljaandele Naisteleht, et suhe keevitaja kutseharidust omava Martiniga sai alguse neiu kodulinnast, Viljandist:
Meie suhtesärin sai alguse minu sünnilinnast Viljandist, kus on sündinud nii minu ema, isa kui ka mina. Martin viis mind romantilises õhtuhämaruses paadiga Viljandi järve peale sõitma.»

Noored tegid oma suhte ametlikuks 30. aprillil Narva Issanda Ülestõusmise peakirikus. Hiljem toimunud pulmapeol teatas noorpaar rõõmsat uudist, et saabuval sügisel näeb ilmavalgust nende esimene ühine laps. Varasemast kooselust on Martin Repinskil 10-aastane poeg.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles