Kurjategijad ei jõua ära oodata, et see politseinik neid arreteeriks

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samantha Sepulveda.
Samantha Sepulveda. Foto: www.nypost.com

Samantha Sepulveda (32) on küll vaid 1,55 meetrit pikk, kuid üllatavalt tugev. Eriliseks teeb ta teine karjäär korrakaitsja oma kõrvalt. Sepulveda töötab ka pesumodellina.

Samantha Sepulveda on küll väike, aga ta on karm. Ta on suur fitnessifänn, kes suudab naiselikkust oskuslikumalt kasutada kui tulirelva.

«Ma suudan meestel kergemini käed raudu panna, sest nad ei taha minuga võidelda,» ütles naine usutluses New York Postile. «Kui kurjategijad näevad naissoost politsenikku, siis nende valvsus on hajutatud ja nad ei ole nii agressiivsed. See võimaldab mul kiiremini olukord maha rahustada.»

Sepulveda liitus korrakaitsjatega 2010. aastal. Kolm aastat hiljem pöördus tema poole tema sõber, kes töötas ettevõttes, mis tegeleb pesureklaamiga. Sõber pakkus naisele võimalust natuke modellitööd teha. Sepulveda oli nõus ja alustas sellega teist karjääri.

Põhitööd tehes püüab naine olla aga võimalikult maskuliinne. Ta ei kanna politseinikuna töötades meiki, ta juuksed on krunnis ja vormiriietus varjab tema naiselikud kurvid.

Samas ei ole kõik ka hästi. Vaatamata sellele, et ta püüab politseinikuna olla võimalikult professionaalne, paistab tema loomulik ilu tihti siiski välja. Selle tõttu viskavad kurjategijad tema üle nalja ja ütlevad, et naine võib neid arreteerida millal tahes. See on ju iseenesest tore, aga karistusest nad siiski ju ei pääse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles