Õõvastav juhtum lennukis: 22-aastane naine süüdistab kaasreisijat seksuaalses ahistamises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prabhu Ramamoorthy
Prabhu Ramamoorthy Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Spirit Airlinesi lennuga möödunud kolmapäeval Las Vegasest Detroiti lennanud 22-aasatane naine väidab, et meessoost reisikaaslane rahuldas end tema peal samal ajal, kui ta magas, vahendab BBC.

USA ametivõimud on arreteerinud India päritolu mehe pärast seda, kui naine süüdistas teda seksuaalselt ründamises. 
Ametnikud ütlevad, et 34-aastane Prabhu Ramamoorthy istus lennukis oma naise ja väidetava ohvri vahel. 
22-aastane naine väidab, et üles ärgates avastas ta lukustamata püksid ja lahtinööbitud särgi ning väidetavalt oli ka kõrvalistuva mehe käsi neiul püksis. Ohver, kes oli endast väljas ja nuttis, teatas juhtunust stjuardessidele, kes pakkusid talle uue istekoha. Ramamoorthy arreteeriti kohe, kui lennuk oli maandunud.

Ramamoorthy on eitanud süüdistusi, öeldes politseile, et pärast unerohtude võtmist jäi ta magama. Prabhu naine on öelnud, et magas lennukis mehe põlvedel. Samuti väitis mehe kaaslane, et olid palunud enne lendu tõusmist võimalust istuda teise koha peal. Stjuardess väidab aga, et kohamuutmist oli palunud vaid väidetav ohver. 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles