Brad Pitt tahtis vaadata «Troonide mängu» ühte osa koos Emilia Clarke’iga, kuid raha jäi väheseks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daenerys Targaryen (Emilia Clarke)
Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) Foto: Wikipedia.org

Möödunud laupäeval, 6. jaanuaril toimus Los Angeleses Milk stuudios Sean Penni korraldatud heategevussündmus, milles korjati raha orkaanis kannatada saanud USA osariikide Texase ja Florida, kuid ka maavärinate tõttu kannatanud USA Neitsisaarte ja Haiti jaoks.

Auhinnaks oli ühe «Troonide mängu» osa vaatamine koos Emilia Clarke’iga ning hiljem õhtusöök ja vestlus, teatab msn.com.

Emilia Clarke
Emilia Clarke Foto: Willy Sanjuan/AP/Scanpix
Emilia Clarke Daenerys Targaryenina
Emilia Clarke Daenerys Targaryenina Foto: CAP/PLF/Supplied by Capital Pictures/Scanpix

Haiti pealinna Port-au-Prince’i tabas 12. aanuaril 2010 maavärin, mis tõi kaasa palju purustusi ja võttis elu rohkem kui 200 000 inimeselt. See Kariibi meres asuv riik vajab seni abi.  

Heategevusoksjonil tuli käia välja üsna suur summa, et olla koos Clarke’iga, kes «Troonide mängus» kehastab draakonite ema Daenerys Targaryeni.

Sellel oksjonil tegid oma pakkumisi Brad Pitt, Lena Dunham, Arnold Schwarzenegger, Jason Segel, Patricia Arquette, Leonardo DiCaprio ja veel mitmed teised,  kuid kohal olid ka «Troonide mängu» staarid Emilia Clarke ja Kit Harrington.

Brad Pitt
Brad Pitt Foto: Michael Kovac/AFP/scanpix
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger Foto: Michael Kovac/AFP/scanpix
Kit Harington
Kit Harington Foto: Michael Kovac/AFP/scanpix

Oksjoni alghinnaks oli 20 000 dollarit ning oksjoni läbiviija õrritas kohaolnuid lausetega stiilis «Kas Öökuningas on ka siin?»

Öökuningas ja tema surnute armee
Öökuningas ja tema surnute armee Foto: Backgrid/Scanpix

Brad Pitt oli see staar, kes koha alguses hakkas palju pakkuma, käies lõpuks välja 80 000 dollarit, et ta saaks vaadata «Troonide mängu» ühte osa koos draakonite emaga. Üsna kiiresti tõstis ta oma pakkumise 90 000 dollarini. Kohe tegi oma pakkumise ka Jon Snowna tuntud Kit Harington, kes käis välja 100 000 dollarit, kuid Pitt vastas sellele 120 000 dollriga.

Lõpuks pidid nii Pitt kui Harington vanduma alla veel ühele pakkuljale, kes oli nõus Emilia Clarke’i seltskonna eest maksma 160 000 dollarit. See isik töötab Hollywoodis, kuid ei ole näitleja ja soovis jääda anonüümseks.

Sellele sündmusel tutvustas Leonardo DiCaprio kliimamuutuse ohtu keskkonnale ning kritiseeris lameda Maa teooria levitajaid.

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio Foto: Brendan McDermid/Reuters/Scanpix

Sean Penn ja Leonardo DiCaprio on ka varem aidanud koos looduskatastroofis kannatada saanud alasid, kogudes hättasattunute jaoks raha.

Brad Pitt aga abistas 2005. aasta augustis orkaan Katrina tõttu kannatada saanud USA kaguosariike, aidates seal uusi maju ehitada.

USA meedia teatel koguti nüüdsel heategevuslikul oksjonil 3,5 miljonit dollarit, mis kõik suunatakse looduskatastroofide aladele.

Sean Penn on heategevusoksjonit korraldanud alates 2010. aastast ja see toimub üks päev enne Kuldgloobuste galat. 

Sean Penn
Sean Penn Foto: Michael Kovac/AFP/scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles