Galerii! Vaata, kes avaldasid Kuldgloobuse galal toetust seksuaalse ahistamise ohvritele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval jagati Los Angeleses välja tänavused filmiauhinna Kuldgloobused. Osa USA filmi- ja telauhindade tseremooniale saabuvatest tähtedest astusid punasele vaibale mustas rõivastuses.

Musta riietuse eesmärk oli avaldada toetust seksuaalse ahistamise ohvritele. Riietumisprotesti algatas sadu mõjukaid Hollywoodi naisi ühendav Time's Up liikumine, mis soovib ahistamise filmitööstusest välja juurida.

«Pühapäeval riietume musta, et avaldada solidaarsust neile meestele ja naistele kõikjal, keda diskrimineerimise, ahistamise ja ärakasutamise kaudu vaigistatud on,» kirjutas liikumine Twitteris.

Ahistamiskultuur Hollywoodis ja meelelahutusmaastikul kerkis kuumaks teemaks seksuaalse ahistamise nähtavaks muutnud #metoo-kampaania, mille liikumise algataja Tarana Burke oli samuti üritusele kutsutute seas, saabudes kohale koos Michelle Williamsiga.


Vaata galeriid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles