Endine jalgpallur ja glamuurimodell on teineteist leidnud?

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gemma Atkinson eelmise aasta mais.
Gemma Atkinson eelmise aasta mais. Foto: Vida Press

Endist Walesi ja Manchester Unitedi jalgpallurit Ryan Giggs ning glammurimodelli Gemma Atkinsoni nähti koos autoparklas suudlemas. Kas see tähendab, et Giggs ja Atkinson on teineteist leidnud?

Nii Giggs kui Atkinson ütlevad ei. Nad kinnitavad, et nad on vaid sõbrad ja nende ühise lõunasöögi järgne suudlus ei olnud midagi muud kui teineteise vastu kiindumusavalduse näitamine.

Lihtsalt viisakas hüvastijätt.
Lihtsalt viisakas hüvastijätt. Foto: Flynet

33-aastane Gemma, kes peale modelliametit näitlejaks hakkas, oli paar Giggsi endise meeskonnakaaslase Cristiano Ronaldoga, enne kui viimane 2009. aastal Hispaaniasse mängima läks.

Cristiano Ronaldo endine tüdruksõber Gemma Atkinson. 
Cristiano Ronaldo endine tüdruksõber Gemma Atkinson. Foto: Scanpix

Gemma väitis hiljem raadiointervjuus, et selles lõunasöögist ei maksa midagi välja lugeda, sest meedia paneb ta paari iga mehega, kellega ta väljas käib.

Ryan Giggs.
Ryan Giggs. Foto: Scanpix

44-aastane Ryan Giggs on vallaline pärast enda naisest lahkuminekut, kui tulid avalikuks jutud, et Giggs on juba aastaid maganud enda noorema venna Rhodri naisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles