Lembit Öpik on naise ja lapse lahkumise järel masenduses

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembit Öpik
Lembit Öpik Foto: Vida Press

Eesti juurtega poliitik Lembit Öpik on masenduses, et tema bulgaarlannast tüdruksõber Sabina läks tema juurest koos nende seitsmekuuse lapsega minema. Öpik ütleb nüüd, et tema elu on lapse kaotuse tõttu tühi.

«Majas valitseb röökiv vaikus. Ma ei kuule enam lapse nuttu ja naeru. Ma igatsen neid. Ma ei maga hästi. Mu sõbrad näevad, et mul ei lähe praegu hästi.»

Öpik, 52, tunnistas, et tema tüdruksõber Sabina lahkus koos lapsega Inglismaalt ja läks tagasi Bulgaariasse, pärast seda kui naine kahlustas, et mees pettis teda näitlejanna Alex Bestiga. 

Alex Best on endise põhja-iirlasest ja Manchester Unitedi ründelegendi George Besti lesk.

Öpik ütles, et nad on naisega head sõbrad, ja muud midagi. «Mina ja Alex oleme alati olnud vaid head sõbrad. Mu elu on hetkel tühi. Ma proovin Sabinaga asja uuesti toimima saada. Ma sooviksin temaga isegi teist last.»

Advokaadina töötav Sabina Vankova (33) ja tütar Angelina elavad nüüd Bulgaaria pealinnas Sofias asuvas korteris. Öpik püüab neil külas käia nii palju kui võimalik.

Sabina ja Lembit Öpik
Sabina ja Lembit Öpik Foto: Adam Gerrard/Daily Mirror

Lembit Öpik on sündinud Põhja-Iirimaal ja on Briti liberaaldemokraatlik poliitik. Tema vanemad olid põgenikud (isa oli Uuno Öpik) Eestist. Tema vanaisa oli astronoom Ernst Öpik. Öpik räägib vabalt inglise, eesti ja saksa keelt ning on õppinud kõmri keelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles