Räpisõda: Arop ja Abraham kaklesid ööklubis. Abrahami faktikorrektuuridega.

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Uku Arop
Räppar Uku Arop Foto: Instagram/ Arop

Club Hollywoodis toimus 30. detsembril väidetavalt kaklus, kus osalesid räpparid Uku Arop ja Lennart Lundve ehk Abraham.

Praegu uurib asja politsei ning mis tegelikult juhtus, saab teada hiljem.

Elu24 on kommentaari saamiseks ka mõlema mehe poole pöördunud. 

Lennart Lundve ehk Abraham on enda Facebooki lehel andud mõned korrigeerivad kommentaarid Publiku artiklis öeldule. 

Siin see on täielikult muutamata kujul:

«vaatamata minu tungivale soovitusele mitte avalikustada uudislugu, mille sisu on täis faktivigu ja valesid, olen siiski sunnitud antud juhtumit kommenteerima. toon teile siin välja paar lõiku artiklist ja lisan alla enda kommentaarid

""Aropi tiim siirdus teise korruse VIP-alasse, et sealt õhtu viimane kokteil võtta. Leti ääres kohtudes teretas Arop Abrahami, kes peale seda hakkas Aropit provotseerima ning solvama, viidates räpparite omavahelisele sõnasõjale viis aastat tagasi," kirjeldas Pärtelpoeg."

- mind ei teretatud, mina teretasin, kuna nende seltskond tuli minu ümber. nagu ka artikli esimeses pooles on kirjas, siis mina olin väga heas tujus, üritasin aropi ja tema väikese vennaga small talki teha, isegi kätt suruda, kuid see ilmselt ajas neid väga närvi.

""Ma käskisin Abrahamil solvamine lõpetada ja tüli eskaleerus peale seda, kui Lennart (Lennart Lundve ehk Abraham, toim) oli bravuurselt solvanud ka teisi VIP-alas olnud pidutsejaid, sealhulgas ka minu mustanahalist mänedžeri," viitas Arop Kristina Pärtelpojale."

- veelkord, kohe KINDLALT pole ma selliseid asju öelnud ega teinud. ärme imesta, et rassism on ühiskonna kitsaskohaks, kui isegi mustanahaliste enda sõbrad ja tööandjad seda probleemi toidavad.

"Konkreetne kaklus alanud aga Pärtelpoja sõnutsi siiski sellest, et Abraham väidetavalt lõi Aropi venda Chrisi jalaga. "Ja siis Chris lõi Abrahami," sõnas Pärtelpoeg."

- sellist asja pole juhtunud. klubis on kaamerad, mille videosalvestusi on näinud nii klubi meeskond kui ka politsei. kui saan Hollywoodi ja politsei nõusoleku, siis näete seda videot ka oma silmaga 

kahju, et alati on see üks seltskond, kes pidevalt satub kaklustesse ja jamadesse ning seekord isegi heategevuslikult üritusel.. ehk on asi neis, mitte kõigis teistes?

PS: artiklis esitatud valeväidetega pöördun vastavate EV instantside poole».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles