Scotland Yard kaasati Madeleine McCanni otsingutesse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate ja Gerry McCann oma tütre Madeleine´i pildi taustal
Kate ja Gerry McCann oma tütre Madeleine´i pildi taustal Foto: SCANPIX

Londoni politsei Scotland Yard kaasati Portugalis 2007. aastal kadunud Briti tüdruku Madeleine McCanni otsingutesse.

Scotland Yard hakkab juhtumiga tegelema Briti peaministri David Cameroni isiklikul palvel, edastab Daily Mail.

«Peaminister David Cameron ja siseminister Theresa May esitasid Scotland Yardi juhile Sir Paul Stephensonile palve, et Londoni politsei selle juhtumiga tegelema hakkaks,» seisab Suurbritannia siseministeeriumi teates.

Loodetakse, et Scotland Yardi kaasamine aitab juhtumi lahendamisele lähemale ning toob uurimisele siseministeeriumi poolset lisaraha.

Madeleine McCanni vanemad Gerry ja Kate McCann saatsid peaminister Cameronile kirja, milles palusid nende tütre kadumisjuhtumi uuesti uurimiseks abi.

Cameron, olles ise mitme lapse isa, mõistis McCannide südamevalu.

«Juhtumid lastega tekitavad vanematele südamevalu. Ma ei suuda ette kujutada seda piina ja ahastust, mis te olete viimase nelja aasta jooksul kogenud,» kirjutas Cameron McCannidele.

Leicestershire´is Rothleys elavad Kate ja Gerry McCann lõid oma tütre otsinguteks fondi, kuhu saab teha annetusi. Siiani on nad Madeleine`i otsinguteks kulutanud üle ühe miljoni naela.

Nad palkasid ka mitu eradetektiivi, kuid juhtum on siiani lahendamata ning laps leidmata.

Gerry ja Kate McCann andsid 12. mail välja raamatu «Madeleine», milles kirjeldavad tütre kadumise ja otsingutega seonduvat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles