Nõid Alisa võrgutas tuntud filmimehe südame

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõid Alisa
Nõid Alisa Foto: Instagram

Menusaate «Eesti selgeltnägijate tuleproov» kolmanda hooaja võitja Alisa Verestsagina on väidetavalt ära nõidunud telesaate montaažirežissööri Asko Kase südame, vahendab Kroonika.

27-aastane Alisa on Lõuna-Eesti juurtega nõid, kelle emapoolsed sugulased on eestlased, kuid küüditamine ja segased ajad pillutasid tema esivanemaid nii, et Alisa kodukeel on  olnud vene keel. Alisa on tumeda loomuga, sarkastilise ja terava ütlemisega nõid, kes uurib vanu loitse ja aitab nende abil inimesi, on kirjeldatud menusaate kodulehel. 

Asko Kase
Asko Kase Foto: facebook

11 aastat Alisast vanem Asko Kase on kogenud filmimees –  kunagises Tallinna Pedagoogikaülikoolis õppinud telerežiid, töötanud mitmes produktsioonifirmas ja pälvinud Eesti Kultuurkapitali aastapreemia 2008, audiovisuaalse kunsti valdkonnas : «Detsembrikuumus» eest, teinud arvukalt reklaamfilme ja telesaateid.
38-aastasel Askol on kaks poega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles