Ott Lepland lendas uue pruudiga romantilisele aastavahetuse reisile Aasiasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

Aastaid poissmeheelu nautinud laulja Ott Lepland lendas veel vana aasta sees Aasiasse puhkama oma uue kena silmarõõmu Paula Repiga, vahendab Kroonika.

Noored ilmusid esmakordselt avalikkuse ette möödunud suvel Eesti korvpallikoondise sõpruskohtumisel Tallinnas, kirjutas juulis Õhtuleht. 
Vihjeid uue kaaslase kohta sai Elu24 aga juba varasuvel, kui 30-aastane laulja jäi pealtnägijate pilgu alla lennujaamas, kus mees ennastunustavalt üht brünetti kaunitari  embas. 

Leplandi uus pruut Paula Repp on Võrumaalt pärit neiu, kes mõned aastad tagasi lõpetas Parksepa keskkooli. Paulat on kohalikus väljaandes Võru Valla Teataja kirjeldatud kui aktiivset ja lõbusat tüdrukut, kes on ka suur organiseerija.

«Tal on nakatav naer ja tema lemmiktegevuseks on tants. Paula on hea suhtleja ja oskab kõiki ennast kuulama panna,» kirjutab väljaanne.

2012. aastal saavutas Oti silmarõõm Võrumaa maakondlikul kunstiõpetuse olümpiaadil 2. koha. 


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles