Laitmatu keha on tegelikult täis topitud silikooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti silikonistaar Uhke Olga Tsarskaja Ohota sünnipäeval klubis Parlament
Eesti silikonistaar Uhke Olga Tsarskaja Ohota sünnipäeval klubis Parlament Foto: Jelena Rudi

Üks maailma suurimaid hotelle, üle viietuhande toaga MGM Grand Super Hotel Las Vegases, oli hiljuti ühe väga peene nimega missivõistluse võõrustajaks - World Dream Calendar Girl Model. Teiste seas võistles seal ka Eestist pärit neiu.

Võisteldi kaheteistkümne kalendrikuu- ja kaanetüdruku tiitlile. Nagu ikka, algas võistlus pildistamisega. Fotosessiooni areeniks olid hotelli vip-basseinid.

Eestit esindas iluparaadil Natalia Kornetšik, kes lõpetab sel kevadel Milanos õpingud. Tütarlaps õpib rahvusvahelist moetööstust ja tegutseb ka ise modellina.

Voorus, kus neiud demonstreerisid omi kehavorme bikiinides, võiks nimetada ümber ilukirurgide silikoonimplantaatide paigaldamise kunsti demonstratsiooniks.

Võistluste käigus valiti:

Miss Disco

Miss Väristaja

Miss Raputaja

Miss Foto

Missidest kuutüdrukud

Miss World Dream Calendar Girl Model kaanetüdruku tiitli võitis kaunitar Austraaliast!

Uskumatu, aga jackpot`i võitis 100% naturaalne ja eriti šarmikas tütarlaps Elli Vukasovic, kelle põhijuured on pärit tegelikult Horvaatiast.

Kohal oli ka Elli ema, kelle arvates pälvis tema tütar võidu just seepärast, et on puhas ja rikkumata.

«Ta on ilus tüdruk, ta on väga loomulik, aga ma olin väga üllatunud, kui ta võitis,» imestas ema.

Elli ise oli võidust totaalses šokis. «Ma lootsin saada üheks kuumissiks, kuid kalendri kaanestaariks..., mitte mingil juhul! Tegelikult mõtlesin, et ma ei võida mitte midagi.»

Vaata videot silikoonmisside paraadist!

Miks laitmatud kehad on tegelikult täis topitud silikooni?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles