Felipe Massa salarelv on seks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa
Felipe Massa Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna staaril Felipe Massal on salarelv, milleks on seks.

Brasiillane paljastas, et enne iga osavõistlust seksib ta korralikult, kuna see tegevus annab hea energialaengu ja enesetunde, kirjutab Corriere dello Sport.

«Laupäeviti enne pühapäevast sõitu, kus tuleb kõik välja panna, on mul korralik seksimaraton. Kuigi mul on pärast seda väga hea, ei aita see siiski kiiremini sõita ning auhinnapoodiumile jõuda,» tõdes Massa.

Seks ei ole tõesti Massat aidanud kolme esimese hulka jõuda rohkem kui kaks aastat. Viimati oli ta kõrgeimal kohal Brasiilia GP-l 2008. aasta novembris.

2009. aastal sai Massa Ungari GP ajal raske peavigastuse ning sellega hooaeg tema jaoks lõppes. 2010. aastaks ta paranes ning naasis rajale.

30. novembril 2007 abiellus Felipe Massa São Paulos Anna Raffaela Bassiga. Täpselt kaks aastat hiljem, 30. novembril 2009 sündis nende esimene poeg Felipinho (Felipe Bassi Massa).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles