Soomlanna süüdistab oma massööri seksuaalses ahistamises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Massaaž, pilt on illustreeriv
Massaaž, pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

Soomes Joensuu politsei uurib juhtumit, milles meessoost massöör väidetavalt ahistas oma naisklienti, puudutades ta intiimpiirkonda.

Soome meedia teatel sai juhtum alguse 2017. aasta mais kui 30-aastane naine külastas 47-aastast massööri, keda ta tunneb juba pikka aega.

Naise teatel käis ta selle massööri juurdes, kuna tegemist on professionaalse massööriga. Massaažisalong asub samas majas, kus mees ise elab.

Naine tegi mõned päevad pärast viimast massööri juures käiku politseile avalduse, et massöör ahistas teda seksuaalselt, puudutades mitmel korral ta alakeha ja intiimpiirkonda.

Politsei teatel kahtlustatakse nimetatud massööri seksuaalses ahistamises, kuid massöör eitab kliendi ahistamist. Mehe teatel toimus massaažiseanss, mille jooksul ei leidnud aset midagi ebasündsat ning enamik ta klientidest on ta tööga rahul.

Politsei teatel tegeleb selle juhtumiga ka Ida-Soome prokuratuur.

Alates 2017. aasta sügisest on pinnale tulnud sadu seksuaalse ahistamise juhtumeid, mis said alguse USA kahe maineka väljaande artiklitest produtsent Harvey Weinsteini kohta.

Harvey Weinstein
Harvey Weinstein Foto: John Carucci/AP/Scanpix

Uurivate ajakirjanike teatel ahistas Weinstein aastakümneid naisnäitlejaid, kellega sõlmitud lepingutes oli ka punkt seksuaalteenuste osutamise kohta.

Weinsteiniga seotud ahistamisjuhtumeid uurib nii Los Angelese kui Londoni politsei.

Weinstein eitab naiste ahistamist ja kinnitab seni, et naised olid temaga seksisuhtes vabatahtlikult, tema neid selleks ei sundinud. 

USAst sai alguse #MeToo liikumine, milles  kuulsad naised kutsusid teisi naisi ja ka mehi üles paljastama nendega juhtunud seksuaalse ahistamise juhtumeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles