Endlas näeb mängufilmi “Rotilõks”

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Rotilõksu" massistseeni salvestamine mullu augustis Tallinnas Vabaduse väljakul.
"Rotilõksu" massistseeni salvestamine mullu augustis Tallinnas Vabaduse väljakul. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Kolmapäeval, 18. mail jõuab esimest korda Pärnu vaatajate ette Andres Puustusmaa märtsis esilinastunud psühholoogiline põnevik “Rotilõks”. Mõlemad seansid Endla teatri suures saalis juhatab sisse Puustusmaa.

Märtsis alanud Endla kinoõhtute raames jõuab neljanda filmina Pärnusse uus Eesti mängufilm „Rotilõks“.

Psühholoogilise põneviku tegevus toimub tänapäeva Tallinnas. Peategelased on meie kaasaegsed, kes kohtuvad avaliku elu tegelase korraldatud kummalisel valimiseelsel vastuvõtul. Peo lõppedes avastavad nad, et toimunud on midagi pöörast, mis muudab nii nende kui nende lähedaste elu. Kaduma on läinud suur summa raha. Nelja peategelase saatused, mida esmapilgul ei ühenda justkui miski, ristuvad ja neist joonistub moodsa Euroopa inimese koondportree.

Stsenarist on Tigran Agavelya, operaator Timo Salminen, peaosa mängib Mait Malmsten, osades Ilja Nartov, Kirill Käro, Natalja Murina, Tõnu Kark, Lembit Ulfsak, Marina Aleksandrova, Nikolai Fomenko, Aleksandr Baširov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles