Video: kanadalane sai kallimalt 47 aastat tagasi jõulukingi, kuid ei ole seda seni avanud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adrian Pearce
Adrian Pearce Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Kanadalane Adrian Pearce sai oma esimeselt kallimalt Vickilt 47 aastat tagasi jõulukingi, mida ta ei ole seni avanud ning otsib nüüd sotsiaalmeedia abil kingi andjat.

Pearce’i sõnul lõpetas Vicki selle kingiga nende suhte ja ta lubas endale, et ta ei ava seda kingitust mitte kunagi, kuid aastaid pani ta selle vana kingipaki koos teiste kingitustega kuuse alla, teatab CBC News.

Jõulukingid kuuse all
Jõulukingid kuuse all Foto: Fred de Noyelle / GODONG/picture-alliance / Godong/Scanpix

Kanada meedia tegi Pearce’ist loo pärast seda kui mees postitas oma kummalise kingijuhtumi Facebooki, kus seda jagati. Samas otsib ta oma kunagist kallimat Vickit.

Adrian Pearce
Adrian Pearce Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Praegu 64-aastase mehe teatel sai ta Vickilt kingituse 1970. aasta jõulude ajal kui ta oli 17-aastane.

Adrian Pearce ja ta kallim Vicki 1970. aastal
Adrian Pearce ja ta kallim Vicki 1970. aastal Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Tüdruk andis kingi enne jõuluvaheaega öeldes, et see on viimane kingitus ja ta ei taha enam suhet jätkata. Enne seda oli Pearce jõudnud tüdrukule anda omapoolse jõulukingi.

Pearce’i teatel läks ta koju, pani Vicki antud kingituse kuuse alla, kuhu see jäi ilma avamata.

«Teatasin oma perele, et kuna see on lahkuminemiskingitus, siis ma seda ei ava. Olen oma sõna pidanud 47 aastat, mul on olnud nõrkushetki, mil olen tahtnud seda kingitust avada, kuid olen sellest üle saanud ja pakk on seni kinni,» lausus kanadalane.

Mehe teatel lootis ta mõnda aega, et Vicki tuleb tema juurde tagasi ja nad saavad suhet jätkata.

«Nüüd 47 aastat hiljem on see pakk lihtaslt jõule sümboliseeriv kink, mida ma ei ava. Olen selle paki pannud igal jõuludel kuuse alla ka pärast abiellumist ja laste sündi. Mu naine teab seda kingilugu, lõpuks ta teatas, et ei taha seda pakki enam kuuse all näha. Nüüd ma panen paki korraks, kuid siis hoian mõnda aega käes,» lausus Pearce.

Selle jõulu ajal kontakteerus Pearce Vicki noorema õega, kellelt sai telefoninumbreid, millelt Vickit võib tabada, kuid keegi ei vastanud telefonile.

Pearce otsis Vickit ka internetist, kuid ka seal ei olnud selle naise kohta infot.

Kanadalase arvates võiks ta vana kingi avada, kui kingi saamisest möödub 50 aastat.

«Võiksin korraldada kingipaki sisu äraarvamise võistluse, võistlusel osalemise eest tuleb maksta ja selle summa annetaksin heategevuseks. Kui ma selleks ajaks Vicki leian, siis saab ka tema äraarvamismängus osaleda, sest kindlasti ta ei mäleta, mida kinkis,» teatas Pearce.

Pearce’i sõnul peab ta naine lugu romantiliseks ja ka naine tahaks Vickiga kohtuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles