Prints Harry ja Meghan Markle võtsid uue aasta vastu Nice’is, lennates sinna turistiklassis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: Joe Giddens/PA Wire/PA Images/Scanpix

Briti meedia teatel võtsid prints Harry ja ta kihlatu Meghan Markle uut aastat vastu Prantsuse Rivieral Nice’is, lennates sinna British Airwaysi liinilennuga turistiklassis.

Allikate teatel ei soovinud prints ja ta tulevane abikaasa kaasreisijatele silma jääda ja selle tõttu lubati neid esimestena pardale. Nad suundusid lennuki tahaossa ja istusid viimastele kohtadele, mis asuvad WC juures.

British Airways
British Airways Foto: Vida Press

Prints ostis veel kolm rida turistiklassis kohti, kuna soovis privaatsust. Harryt ja Meghanit turvasid lennul kolm ihukaitsjat.

33-aastane prints Harry kandis enda varjamiseks peas pesapallimütsi ja ta 36-aastasel kihlatul oli samuti enda varjamiseks müts peas.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Prantsusmaal Nice’i lennujaamas ootas paari Prantsuse politsei eliitüksus Service de la Protection, mis vastutab Prantsusmaa pinnal olevate kõrgete külaliste turvalisuse eest.

Prantsusmaa Nice
Prantsusmaa Nice Foto: Topography/Scanpix

«Saime ülesandeks turvata prints Harryt ja ta kihlatut. Pakume oma abi, eriti veel pärast seda, mis juhtus printsi ema, printsess Dianaga meie riigis. Lisaks on suur terrorismioht, seega vajavad kõrged külalised kaitset,» teatas eriüksuse anonüümne esindaja.

Prints Harry ja Meghan Markle abielluvad 19. mail 2018 Windsori lossis. Väidetavalt katab nende pulmalaua catering firma Table Talk, mida kasutasid ka prints William ja ta naine, Cambridge’i hertsoginna Catherine oma pulmas 2011. aastal.

Windsori lossi St George'i kabel, kus prints Harry ja Meghan Markle laulatatakse
Windsori lossi St George'i kabel, kus prints Harry ja Meghan Markle laulatatakse Foto: Andrew Matthews/PA Wire/PA Images/Scanpix

Briti kuningliku pere esindajad ei ole kinnitanud, et prints Harry ja ta kihlatu lendasid turistiklassis ega ka seda, millise catering firma nad oma pulmaks valivad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles