Monika Tamla: minu jaoks oli kõik «Aktuaalses kaameras» toimuv suur šokk (4)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monika Tamla
Monika Tamla Foto: Marina Puškar

20 aastat «Aktuaalse Kaamera» uudistetoimetuses töötanud Monika Tamla tunnistab nädalalehele LP antud intervjuus, et tema jaoks on Eesti Rahvusringhäälingu seinte vahel toimuv suur šokk.

Tänavu palju kõneainet tekitanud ERR-i inimeste vahetumine, koondamine ja sisekliima on õhku paisanud küsimusi, millele selgeid vastuseid pole saadud tänase päevani.
ERR-i personaliteema küsimus vallandus sügisel, kui selgus pikaaegse teletöötaja ja «Aktuaalse Kaamera» toimetaja Kadri Hinrikuse lahkumine, mida ERRi uudiste- ja sporditoimetuse peatoimetaja Anvar Samost püüdis maha vaikida.

Anvar Samost ja Kadri Hindrikus
Anvar Samost ja Kadri Hindrikus Foto: Elu24 fotomontaaž

Rahvusringhäälingu siseelust ja oma töötamiskogemusest kirjutas ka fotograaf Martin Dremljuga, kes kirjeldas aastaid tagasi kogetut alandavat suhtumist sotsiaalmeedia vahendusel.
Mees pidi kirjutama osapoolte kokkuleppelisele lahkumisavaldusele. Põhjusks oli olnud väidetav erimeelsus fototoimetuse ja fotograafi vahel. «Sisepinged seal organisatsioonis on väga suured,» valgustas fotograaf ERR-is toimuvat. 

Martin Dremljuga
Martin Dremljuga Foto: Erakogu / foto: Oliver Moosus

ETV uudistesaate «Aktuaalne kaamera» saatejuht-toimetaja Monika Tamla naudib hetkel küll emapuhkust ja on kolmanda lapsega kodune, kuid hoiab end kursis ka ERR-is toimuvaga. Kuigi inimestest piltlikult öeldes ülesõitmine ei ole Monika jaoks üllatus, on telemajas toimuv olnud naise jaoks suur šokk.

Refereeritud teksti täispikka artiklit loe LP-st. 

 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles