Raadiokuulajad: Kivisaarel oli ammu aeg lahkuda (12)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadiohääle poeg kannab nime Adrian Hanley ning 2009. aastal sündinud tütar sai imeks Lakendra Amerii
Raadiohääle poeg kannab nime Adrian Hanley ning 2009. aastal sündinud tütar sai imeks Lakendra Amerii Foto: Viktor Burkivski/Toni Läänsalu

Vastuseks spekulatsioonile, kas tõepoolest on hommikune ärataja Alari Kivisaar lahkumas raadio Sky Plus hommikuprogrammist, leiab suurem osa kuulajatest, et raadiohääle lahkumine oleks pidanud toimuma varemgi. 

Küsitletud raadiokuulajaist enamus olid ühemeelsed. «Lõpuks ometi! Järgmine amet on tal raudselt riigikogus,» annab kuulaja teada oma arvamusest Kivisaare lahkumise osas. 

«Oli ka aeg. Oleks võinud ise väärikalt juba ammu lahkuda. Jutt läks häirivaks jah,» avaldab teinegi kuulaja. 

«Minu meelest suurem osa kuulajatele Alari Kivisaar ei meeldi ja ka mina ei kuula Sky raadiot mõnd aega juba. Põhjuseks Kivisaar,» leiab Mart, kes nimetab end igapäevaseks raadiokuulajaks. 

«Aastaid tagasi komandeeringusse sõites olin sunnitud seda raadiojaama kuulama vastu tahtmist, bussijuht kuulas. Kivisaar oli vastikult targutaja, Kelku mõnitas tihti. Minu meelest oli ammu aeg lahkuda,» avaldab kuulaja Sigrid. 

Aga leidus ka vastupidiseid arvamusi ning neid, kellele Kivisaare lahkumine ei meeldi.  «Olen juba aastaid Sky Plusi hommikuprogrammi kuulaja, Kivisaar annab sellele oma vaimukate ja vahedate ütlemistega õige tunde, Hirmo on liiga agressiivne,» andis oma hinnangu raadio pikaaegne kuulaja Arvo. 

Leidus neidki, kelle sõnul võrdub Alari Kivisaar Sky Plusiga. «Kui teda enam pole, pole ka raadiot,» vastas Kivisaare andunud fänn Elu24le. 

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles