Meghan Markle kaotas kihlumisega karjääri suurima rolli

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: TOBY MELVILLE/Reuters/Scanpix

Meghan Markle oli üks viiest naisnäitlejast, kes kandideerisid järgmise Bondi-tüdruku rolli, kuid pärast kihlumise uudist olid produtsendid sunnitud temast kui oma esimesest valikust loobuma.

25 Bondi filmi tegijad soovisid järgmiseks Bondi-tüdrukuks noort ja tõusvat tähte, glamuurset ja seksikat ameeriklannat või kanadalannat.

Meghan Markle vastab kõikidele nendele omadustele ja tegijatel oli kahju temast loobuda.

Markle oli üks viiest naisnäitlejast, kellel oli võimalus saada järgmiseks Bondi-tüdrukuks.
Markle oli üks viiest naisnäitlejast, kellel oli võimalus saada järgmiseks Bondi-tüdrukuks. Foto: Ian West/PA Wire/PA Images

Meghan Markle on BBC-le öelnud, et kuigi talle meeldis näitleja olla, näeb ta enda uues rollis võimalusi kannatavate inimeste abistamiseks rohkem ära teha.

Rahvusvahelisi suhteid õppinud Meghan usub, et saab õpitut nüüd täiel määral rakendama hakata.

«Näen seda oma elu uue peatükina. Ma olen telesarjas töötanud seitse aastat. Me oleme kõik olnud väga õnnelikud sarja pika kestvuse üle, kuid nüüd tunnen, et olen selle etapi läbinud. Kuigi olen tehtud töö üle uhke.»

Gemma Arterton mängis Bondi-tüdrukut filmis «Quantum of Solace».
Gemma Arterton mängis Bondi-tüdrukut filmis «Quantum of Solace». Foto: Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles