Häiriv video: Demi Moore suudles kirglikult alaealist poissi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Moore 1982. aasta videos
Demi Moore 1982. aasta videos Foto: ET

Hollywoodi ahistamisskandaalide valguses ilmus taas avalikkuse ette video, milles näitlejanna Demi Moore suudleb kirglikult teismelist poissi.

Video on filmitud 1982. aastal, kui Moore oli 19-aastane, ning selles tähistatakse sarja «Generel Hospital» kaasstaari Philip Tanzini 15. sünnipäeva.

Video postitati Youtube'i 2012. aastal, kuid nüüd ringleb see taas meedias ja sotsiaalvõrgustikes ning paljud peavad seda häbiväärseks, et täiskasvanud naine selliselt alaealist poissi suudles.

Moore kuulutab terve video vältel Tanzini vastu armastust ja lubab temaga abielluda, ehkki ta oli sellel hetkel abielus oma esimese mehe Freddy Moore'iga.

Pärast populaarses arstisarjas osalemist sai Moore'ist edukas näitlejanna, kuid Tanzini suurt kuulsust ei saavutanud - tänasel päeval loeb mees häält peale telesaadetele ja reklaamidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles