Palju õnne! Ott Kiivikase endine abikaasa Natalia Nazarenko ootab last kuuma hispaanlasega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armando Marquez ja Natalia Nazarenko
Armando Marquez ja Natalia Nazarenko Foto: Facebook

Kulturist Ott Kiivikase fitnessi maailmameistrist endine abikaasa Natalia Nazarenko on lapseootel. Lapse isa Armando Marques jagab südamlikku pilti sotsiaalmeedia vahendusel.

Natalia Nazarenko-Kiivikas ja Ott Kiivikas
Natalia Nazarenko-Kiivikas ja Ott Kiivikas Foto: Tairo Lutter/Õhtuleht

Kulturist Ott Kiivikas ja 2013. aastal Ukraina riigi eest võistelnud ja maailmameistritiitli fitnessis pälvinud Natalia Nazarenko teatasid enda 10 aastat kestnud abielu lõppemisest 2016. aastal. 
«Abielu sai lahutatud detsembris,» rääkis Ott 2016. aasta kevadel. Kuigi Ott kinnitas, et tema elus ei ole veel tekkinud uut romantilist suhet, oli Natalia jõudnud eluga edasi minna ja kolis suvel koos tütrega Hispaaniasse. Natalia ütles tol korral, et mingit uut silmarõõmu temal ei ole ja Hispaanias elu alustamine on seotud hea tööpakkumisega. 


Suvel siiski selgus, et Natalia särab juba mõnda aega kuuma hispaania härrasmehe Armando Marquese kõrval, kes on nagu Nataliagi, rahvusvahelise kulturismi- ja fitnessiföderatsiooni kohtunik ja rahvusvaheline fitnessimeister.

Sotsiaalmeediakanalis Facebook jagab Armando jõulutervitusi, poseerides pildil koos lapseootel kallimaga. 

Elu24 toimetus õnnitleb noori!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles