Strippar Marco lasi oma kurikuulsa lõuaimplantaadi eemaldada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Tasane
Marco Tasane Foto: Marco Tasane

Aastaid stripparina tegutsenud ja nüüd juba ka lauljana üha rohkem esinema oodatud Marco Tasase ilurituaalide juurde kuuluvad lisaks keha treenimisele ka kulmude ja ripsmete püsivärvimine, aga kümmekond aastat tagasi paigaldatud kurikuulsa «loksuga» lõuaimplantaadi on ta tänaseks eemaldada lasknud, sest see oli liiga suur, kirjutab Eesti Ekspress.

Marco rääkis toona, et lasi lõuaimplantaadi paigaldada, kuna polnud oma profiiliga rahul.

«Kuna mu nina oli suurem kui lõug, siis küsisin oma tuttavate käest, mida teha. Sõbrad ütlesid, et nina kallale ära mine mitte mingil juhul ja siis ma mõtlesin, et issand jumal, sel juhul saab ju lõuga teha.»

Marco Tasane ja tema arvukad meened väljapaistvate sportlike saavutuste eest.
Marco Tasane ja tema arvukad meened väljapaistvate sportlike saavutuste eest. Foto: Erakogu

Lõug tehtigi suuremaks, aga siis algas uus häda - Marco rahulolu uuenenud välimusega mürgitas tõik, et lõug oli tulnud kusagilt natuke lahti ja loksus.

Loksuva lõua tegid ilukirurgid Marco sõnul toona siiski tasuta korda ja eraldi raha maksma ta kordusoperatsiooni eest ei pidanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles