ISISe ja Brexitiga täppi pannud müstik Vanga ennustas 2018. aastasse kahte suurt sündmust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bulgaaria ennustaja Vanga
Bulgaaria ennustaja Vanga Foto: DIMITAR DILKOFF/REUTERS/Scanpix

Bulgaaria selgeltnägija Baba Vanga, kes nägi paljude väitel ette näiteks 2001. aasta terrorirünnaku, ISISe tõusu ja Brexiti, ennustas tulevaks aastast kahte suuremat sündmust.

Pimedat Vangat, kes suri 1996. aastal 85-aastaselt ja keda nimetatakse sageli Balkani Nostradamuseks, jättis endast maha ennustused kuni 51. sajandini, mil tema arvates maailm lõpeb, kirjutab news.com.au. 

2018. aastaks nägi Vanga ette kahte maailmamuutvat sündmust. Nimelt ennustas ta, et just sel aastal saab Hiinast järgmine supervõim, võttes maailma juhtimise üle Ameerika Ühendriikidelt. Lisaks uskus ta, et 2018. aastal avastatakse Veenuselt «uut sorti energia».

Hiina majandus on tõesti stabiilselt suurenenud. 1970. aastal moodustas Hiina majandus kõigest 4,1 protsenti kogu maailma majandusest, kuid 2015. aastaks oli see tõusnud 15,6 protsendile. Hiina pole veel USAd ületanud, kuid see võib varsti juhtuda. 2015. aastal panustas USA maailmamajandusse 16,7 protsenti, kuid arvatakse, et see kukub 2025. aastaks 14,9 protsendile.

Mis puudutab Veenust, siis hetkel ei plaani keegi sinna kosmosemissiooni. Küll aga saadetakse 2018. aasta juulis teele Parker Solar Probe, mis hakkab uurima Päikest. Veenusel see küll ei maandu, kuid see kasutab Päikese ümber lendamiseks Veenuse gravitatsiooni.

Baba Vanga ennustas väidetavalt 2001. aasta septembrirünnakuid, hoiatades: «Ameerika vennased langevad, kui neid ründavad teraslinnud. Hundid uluvad põõsastes ning süütu veri voolab lahinal.»

Lisaks nägi Vanga väidetavalt ette Brexitit, kuna ta ütles, et «Euroopa, nagu me teda tunneme, lakkab olemast 2016. aasta lõpul». Vanga ütles ka, et Euroopa vallutab moslemite armee, mida peetakse viiteks ISISele.

Samas olevat ta väitnud, et Barack Obama jääb Ameerika viimaseks presidendiks, mistõttu paljud lootsid, et Donald Trumpi ei vannutatagi ametisse.

Baba Vanga ennustused tulevikuks

  • Hea uudis: Ülemaailmne nälg hakkab lõppema 2025. ja 2028. aasta vahel.
  • Liustikud sulavad: 2033. aastast 2045. aastani sulavad liustikud, mis põhjustab merevee taseme tõusu. Samal ajal valitsevad moslemid Euroopat ja maailmamajandus kasvab.
  • Ravitakse haigused: Kloonimise levik tähendab, et arstid suudavad ravida mistahes tõbe. USA korraldab moslemi-Rooma vastu rünnaku, kasutades kliimal põhinevat «kohese külmutamise» relva.
  • Kommunism valitseb: 2072. aasta ja 2086. aasta vahel õitseb klassivaba kommunistlik ühiskond käsikäes äsja taastatud loodusega.
  • Mars ründab: 2170. ja 2256. aasta vahel saab Marsi kolooniast tuumajõud ja nad nõuavad Maast iseseisvust. Maal ehitatakse aga veealune linn ja maavälist elu otsides avastatakse «midagi kohutavat».
  • Ajas reisimine: 2262. ja 2304. aasta vahel õpime me ajas rändama.
  • Maailma lõpp: 2341. aastal muudavad looduslikud ja inimtekkelised katastroofid Maa elamiskõlbmatuks. Inimesed põgenevad aga teise päikesesüsteemi ja tekivad sõjad.
  • Surematus: 4302. aastast 4674. aastani on inimesed saanud surematuks ja sulandunud tulnukatega. 340 miljardit inimest on üle universumi laiali ja nad oskavad Jumalaga rääkida.
  • Lõpp: 5079. aastal lõpeb kogu Universum.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles