Suri «Heliseva muusika» täht (2)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heather Menzies-Urich
Heather Menzies-Urich Foto: Pintrest

Jõululaupäeva õhtul suri 68aastasena Heather Menzies-Urich, kes mängis 10 Oscarit võitnud filmis «Helisev muusika» Von Trappi vanuselt kolmandat last Louisat.

Neli nädalat tagasi diagnoositi tal ajukasvaja, ütles näitlejanna poeg Ryan TMZ-le, vahendas BBC. Poeg kirjeldas teda kui näitlejannat ja baleriini, kes elas elu täiel rinnal.

Heather Menzies-Urich
Heather Menzies-Urich Foto: Vida Press

Heather Menzies oli «Helisev muusikas» mängides 15aastane. Tema hilisemad tele - ja filmirollid olid tagasihoidlikud, kuigi ta sai mõnetise tuntuse mängides sarjas «Logan's Run» Jessicat.

Heather on paremalt kolmas ja Charmian paremalt neljas.
Heather on paremalt kolmas ja Charmian paremalt neljas. Foto: Vida Press

Ta figureeris Playboy ajakirjas 1973. aastal. Pildiseeria pealkirjaks oli «Õrn Trapp», mis viitas otseselt tema kõige populaarsemale filmirollile.

Heather Menzies tegi karjääri jooksul kaasa üheksas filmis, millest kõige esimene oli tema kõige kuulsam. Viimane filmiroll jääb aastasse 1982, kui ta mängis mittemidagi ütlevas filmis «Endangered Species» Susani-nimelist tegelast. 

Tema karjäär televisioonis oli aga rollide poolest edukam. Ta tegi ajavahemikus 1964-1987 kaasa 22 erinevas sarjas.

Heather Menzies sarjas «Logan's Run» kehastamas Jessicat.
Heather Menzies sarjas «Logan's Run» kehastamas Jessicat. Foto: Wikimedia Commons

Heather näitlejast abikaasa Robert Ulrich suri 2002. aastal, pärast mida avas naine tema nimelise fondi, mille eesmärgiks on rahastada vähiravi otsinguid.

Eelmise aasta septembris suri samas filmis Von Trappi vanimat tütar Lieslit mänginud Charmian Carr.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles