Endine «Spice Girls» liige põletab nahatüki eksabikaasa nimega

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mel B on varasemalt nii mõnegi dramaatilise teoga hakkama saanud.
Mel B on varasemalt nii mõnegi dramaatilise teoga hakkama saanud. Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment

Maailma ühe tuntuma tüdrukutebändi «Spice Girls» endine liige Mel B tahab pärast lahutust põletada enda nahajupi, millele oli tätoveeritud praeguse eksabikaasa Stephen Belafonte nimi.

Partnerist lahkumineku järel piisab tavaliselt viimase riiete või isiklike asjade põletamisest, aga Mel B on otsustanud ekstreemsema käigu kasuks. Laulja lasi 13. detsembril toimunud operatsiooni käigus eemaldada enda nahalt riba, mis sisaldas tema endise abikaasa nime. Pärast seda hoidis ta nahariba turvaliselt peidetuna, püüdes välja mõelda, mida sellega hiljem peale hakata.

Nahariba Mel B kehalt, kuhu on kirjutatud tema endise abikaasa Stepheni nimi.
Nahariba Mel B kehalt, kuhu on kirjutatud tema endise abikaasa Stepheni nimi. Foto: Vida Press

Nüüd on Mel B väidetavalt lahenduse leidnud. Ta on otsustanud maha pidada väikese tseremoonia, et naharibast jäädavalt vabaneda. Teine variant on see, et ta seilab paadiga merele ning viskab nahajupi kaladele söödaks.

Täispikk tätoveering naise kehal oli varasemalt järgmine: «Stephen, till death do us part you own my heart». Seda vähemalt seni, kuni ta mehe eesnime sealt välja lõikas.

Mel B ja Stephen Belafonte
Mel B ja Stephen Belafonte Foto: Scanpix

Mel B sõnas meediale: «Ma tahtsin selle tätoveeringu eemaldada, et sulgeda viimane peatükk selles mürgises suhtes. Kuigi ma olen praeguseks võtnud samme, et Stepheni nimi enda kehalt eemaldada, jäävad mälestused kodusest vägivallast igaveseks minuga.»

Nende lahutusprotsess jõudis viimaks lõpule. 42-aastane Mel B maksab mehele selle järel 6,5 miljonit naela.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles