Sunrise Avenue ja Von Hertzen Brothers annavad Tallinnas ainulaadse ühiskontserdi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome praeguse aja suurimad muusikaekspordi artiklid Sunrise Avenue ja Von Hertzen Brothers annavad Tallinnas ainulaadse ühiskontserdi
Soome praeguse aja suurimad muusikaekspordi artiklid Sunrise Avenue ja Von Hertzen Brothers annavad Tallinnas ainulaadse ühiskontserdi Foto: Universal Music Baltics

12. mail on kõigil kohalikel roki fännidel võimalik kohtuda meie põhjanaabrite muusikamaailma praeguse momendi suurimate nimedega, sest Rock Cafes annavad ülivõimsa kontserdi Euroopas kõrget lendu tegevad Sunrise Avenue ning Von Hertzen Brothers.

Bände ühendab ja toob Eestisse Univeral Music, kes on ka suurim ja aktiivseim Eestis tegutsev plaadifirma. Kontserdile lisab ainulaadsust otseülekanne, mis on nähtav nii Elioni digiTV-s kui ka EMT klientide mobiilides.

 „Meil on väga hea meel tuua Eestisse ühed praeguse pop-rock muusika tipud. Sunrise Avenue hitid on eestlased juba ammu väga soojalt vastu võtnud ja nüüd on siinsel publikul võimalik nautida ka omanäolist ja kaasahaaravat supergruppi Von Hertzen Brothers, kes alustas maailmavallutust selle aasta veebruaris Londonist,“ rääkis Universal Music Finland & Balticsi tegevjuht Jarkko Nordlund.

„Üks meie eesmärke on hoida ka tugevat sidet Eesti ja Soome muusikute vahel ja sellepärast on Soome tippartiste võimalik näha Tallinnas Rock Cafe kontserdi õhtul,“ lisas Nordlund.

 

Erikülalistena astuvad Rock Cafes üles „Eesti otsib superstaari“ saate finalistid.

Saate võitjal avaneb võimalus avaldada debüütalbum, mille annab välja kontserdi korraldaja Universal Music.

Ainulaadsest ühiskontserdist teeb digiTV erikanalil otseülekande Elion. Mobiiltelefonide vahendusel saavad otseülekannet jälgida kõik EMT kliendid. Nii saavad televisiooni kaudu show´st osa need, kel mingil põhjusel Rock Cafe kontserdile minna ei õnnestu.

 
 

2002. aastal loodud pop-rock ansambel Sunrise Avenue esines esimest korda Eestis veebruaris Eesti Muusikaauhinnagaalal, kus bänd lubas fännidele varsti Eestisse tagasi tulla.

Ansambel on tänaseks müünud üle poole miljoni plaadi ja hiljuti avaldas Sunrise Avenue kolmanda albumi „Out of Style“, mille tuntum singel „Hollywood Hills“ on hetkel vallutamas Euroopa kui ka Eesti edetabeleid. Eestlaste jaoks on Sunrise Avenue loomingust kindlasti tuntud lugudeks ka „Fairytale Gone Bad“, „Diamonds“ ja „Forever Yours“.

 

Von Hertzen Brothers on Soome progressiivne rokkbänd, mis koosneb kolmest Von Hertzeni vennast, kes on kõik teinud eduka muusikukarjääri juba teistes Soome bändides.

Vennad, keda on tugevalt mõjutanud näiteks Led Zeppelin, Deep Purple ja Pink Floyd, on oma bändiga vallutanud Soome edetabelid albumitega „Approach“ ning „Love Remains The Same“ ja korjanud Soome muusikaauhindasid näiteks parima rokkplaadi kategoorias.

Lisaks austavale fännide hulgale kodumaal, suureneb Von Herzeni vendade tuntus ka Kesk-Euroopas ja Inglismaal, millele andis olulise tõuke üles astumine 2008. aastal Roskilde festivalil.

Selleks suveks on bänd kutsutud Londoni High Voltage festivalile. Von Hertzen Brothers andis käesoleva aasta märtsis välja 4. stuudioalbumi pealkirjaga „Stars Aligned“.

Album tõusis juba esimesel nädalal Soome albumiedetabeli tippu, mida Von Hertzeni vennad on koos Samu Haberi eestvedamisel tegutseva Sunrise Avenue´ga jaganud mitu nädalat.

 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles