Kerjus vägistas talle raha andnud noore naise

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor naine. Pilt on illustreeriv
Noor naine. Pilt on illustreeriv Foto: AFP/SCANPIX

Soomes Espoos leidis sel sügisel aset juhtum, milles noor soomlanna andis Rumeeniast pärit kerjusele raha, kuid mees krabas temast kinni ja tõmbas ta metsa, kus naise vägistas.

Espoo ringkonnakohus mõistis nüüd 46-aastasele rumeenlasele Georgel Vasile’le 19-aastase naise vägistamise eest kahe aasta pikkuse vangistuse, teatab iltalehti.fi.

Rumeenlane eitas kohtus naise vägistamist teatades, et ta vaevu oli naisega suguühtes.

Uurimine näitas, et juhtum leidis aset 27. septembril Espoos Leppävaara eeslinnas rongijaama juures metsas ning osapooled ei tundnud üksteist varasemast ajast.

Georgel Vasile kerjas Espoo eeslinna rongijaamas kaasas ingliskeelne silt, millega palus raha.

Kerjusele antud raha
Kerjusele antud raha Foto: Caro / Paulus Ponizak/Caro / Paulus Ponizak/scanpix

Noor soomlanna oli 27. Septembril 2017 rongijaamas rongi ootamas, et linna sõita. Ta nägi jaamas kerjust, kellele andis taskus olnud raha, mida oli üheksa eurot ja 70 senti.

Naise üllatuseks haaras kerjus temast kinni ja üritas teda suudelda. Soomlanna rabeles, et mehest vabaneda, kuid kerjus ei lasknud temast lahti ja tiris ta raudteejaama juures olevasse metsa.

Soomlanna sõnas kohtus, et meed oli väga tugev, hoidis temast kinni ja tal ei õnnestunud põgeneda.

Naise sõnul oli ta paanikas ega suutnud mehel vastu hakata ka siis, kui mees ta maapinnale lükkas ja ta vägistas.

Mees sai rahulduse kätte, tänas inglise keeles noort soomlannat seksi eest ja lahkus.

Naine toibus kogetust ja helistas siis politseisse, et teda vägistati ning politsei tabas naise poolt kirjeldatud mehe kaks päeva pärast vägistamisjuhtumit.

Vasile eitas kohtus, et ta noort naist vägistas, kuid sõnas, et kuna naine andis talle raha, siis ta suudles teda tänutäheks.

Rumeenlase teatel oli soomlanna peaga noogutanud, andes sellega nõusoleku seksimiseks ning nad läksid raudteejaama juures olevasse metsa.  

Kui rumeenlaselt küsiti kohtus, kas seksiakt leidis aset, vastas mees, et see mis aset leidis ei olnud seks ega vägistamine.

Vasile teatel ei näinud ta, et noor naine oleks teda kartnud või talle ei oleks meeldinud temaga seksida.

Kohtu teatel on ebausutav, et 19-aastane noor naine oleks läinud vabatahtlikult metsa seksima võhivõõra 46-aastase mehega.

Vasile sõnas juhtumi uurimise ajal politseile, et soomlanna andis talle raha seksi saamise eesmärgil ning seksi algatajaks oli naine. Mehe sõnul oli ta rumal, et lasi rahaga end seksile meelitada.

Kohus mõistis rumeenlase vägistamises süüdi ja määras kahe aasta pikkuse vangistuse. Ta hakkab seda kandma Vantaa vanglas.

Vasile peab noorele ohvrile maksma kahjutasuks 4000 eurot, rebenenud riiete eest 1500 eurot ning haiglakulude eest 100 eurot.

Espoo on linn Soomes, Soome lahe põhjakaldal.

Espoo piirneb Kirkkonummi valla, Vihti valla, Vantaa linna, Helsingi linna ja Kauniaise linnaga.  312 ruutkilomeetri suuruses linnas elab üle 270 000 inimese.

Espoo
Espoo Foto: wikipedia.org
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles