Suur lahkuminekute horoskoop 2018

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lahkuminek on meestele valusam kui naistele
Lahkuminek on meestele valusam kui naistele Foto: SCANPIX

Lahkuminekuteks on erinevaid põhjuseid. Küll üks petab teist, küll ei sobi iseloomud, küll kasvatakse lahku jne. Aga kas suhte säilitamiseks on võimalik ka midagi ära teha? Loe horoskoopi ja saa teada.

Jäär

Jäär.
Jäär. Foto: Stocktrek Images, Inc. / Alamy / Vida Press

Tüüpiline jäär on pioneer, kes motiveerib teisi enda eeskujuliku käitumisega. Nad ei mõtle ka väga palju enne kui nad tegutsevad, mis viib mõnikord selleni, et nad kahetsevad seda, mida nad tegid. Kui nad armuvad, siis nad armuvad täiel rinnad. Nad naudivad elu ja elavad hetkes. Seega jäära väga ei huvita sinu tunded või see, mida sina parasjagu tahad. Tema mõtleb vaid endale ja sellele, kuidas temal on hea olla. Jäär tahab olla vaba igasugustest kohustustest ja piirangutest. Jäär tahab elu nautida ja teha seda, mida tema tahab. Ei ole tavaline, kui jäär ühel hommikul üles ärkab, asjad kokku pakib ja minekut teeb. Seega, kui tahad jäära paigal hoida, siis seo ta voodi külge kinni. Kui võimalik, siis kettidega.

Sõnn

Sõnn.
Sõnn. Foto: Stocktrek Images, Inc. / Alamy / Vida Press

Sõnnile ei meeldi suured muutused. Nad on väga kannatlikud ja ettevaatlikud inimesed. Nad on ka väga tolerantsed ja nende meelt on raske muuta. Seega kui sa oled mingi jamaga hakkama saanud ja sõnn on otsustanud sind kodust välja visata, siis nii ongi. Kui sõnn on otsustanud, et ta ei ole enam õnnelik, siis ta laseb sind pikka aega jälitada, et kõik sinu must pesu üles leida, et seda siis hiljem sinu vastu kasutada. Kuigi sõnnid on tolerantsed, siis nad ei tolereeri lollust ja ebaõnne. Kui sina oled selle põhjustajaks, siis on nad valmis enda mugavustsoonist välja astuma ning sinuga suhted lõpetama. Sõnnile enamasti suured muutused ei meeldi, seega on väga tõenäoline, et sinuga midagi halvasti läheb.

Kaksikud

Kaksikud.
Kaksikud. Foto: Stocktrek Images, Inc. / Alamy / Vida Press

Inimesed, kes on sündinud kaksiku tähtkujus, ei tolereeri igavat elu. Nad on väga elavad ning spontaansed. Neile meeldib teha kahte asja korraga (ja see kehtib ka partnerite osas). Neile ei meeldi asju omada. Nad elavad nii kergelt kui võimalik. Seega, kui sa muutud kaksikute jaoks taagaks või ankruks, siis on sul aeg minna. Nad on väga aktiivsed ja rõõmsad, aga ka väga ettearvamatud. Seega on nad ühel hetkel sinu parimad sõbrad ja teisel hetkel magavad sinu parima sõbraga. Kui sa tahad kaksikuid paigal hoida, siis ole parem kui keegi teine tema ümber.

Vähk

Vähk.
Vähk. Foto: Stocktrek Images, Inc. / Alamy / Vida Press

Vähile ei meeldi muutused ega seiklused. Nad on väga usaldusväärsed inimesed, aga nad võivad ka mõne sinu ebasobiliku remargi peale kergesti solvuda. Kui nad midagi tahavad, siis hoiavad nad sellest kümne küünega kinni. Seega, kui tahad, et vähk sinuga jääks, siis tee end tema jaoks vajalikuks ja tähtsaks. Ole tema usaldusisik. Kogu tema kohta saladusi, et ta ei vahetaks sind sinu parima sõbra või naabri vastu välja. Vähil ei ole kunagi piisavalt palju raha ega materiaalseid asju. Ole tema omand, sest see on ainus viis, kuidas sa temaga suudad kokku jääda.

Lõvi

Lõvi.
Lõvi. Foto: Stocktrek Images, Inc. / Alamy / Vida Press

Lõvid on piisavalt targad, et enda energiat kasutute projektide peale mitte raisata. Kui sina oled see kasutu projekt, siis on üks mis kindel, et lõvid viskavad su uuel aastal majast välja. Lõvidel on loomuses anda teisetel nõu ja neid juhtida. Kui sulle ei meeldi olla marjonettnukk, siis on sul parem juba ise välja kolida, vastasel juhul leiad sa end keldrisse aheldatuna armu palumas. Lõvid on ka väga isekad ja ennast täis. Nad tahavad pidevalt komplimente kuulda, isegi siis kui need on välja mõeldud. Seega, varu ennast terve nimekirja positiivsete omadussõnadega ja ole neid valmis kasvõi magamise pealt tulistama, sest see on ainus viis suhet elus hoida ja lõviga kokku jääma.

Neitsi

Neitsi.
Neitsi. Foto: Stocktrek Images, Inc. / Alamy / Vida Press

Neitsid on väga usaldusväärsed ja täpsed. Nad on väga hästi organiseeritud ja armastavad harmooniat. Seega, kui sa tahad neitsiga kokku jääda, ära hakka dramatiseerima. Nad võivad kodu vahetada sõrmenipsu kiirusega kui nad tunnevad, et nende rahu on rikutud. Neitsid on rahaga kokkuhoidlikud ja neile ei meeldi need, kes seda üleliia kulutavad. Seega, kui su saapal just tald pole alt ära tulemas, või pükstel jalgevahel auku pole, siis sul ei ole uusi asju vaja. Neitsi tõmbab enne endale kartulikoti selga kui läheb turule Abibaseid ostma. Neitsid on väga iseseisvad ning neile ei meeldi kellestki sõltuda. Seega, neitsiga koos olemiseks ei pea sa just väga palju tegema.

Kaalud

Kaalud.
Kaalud. Foto: Stocktrek Images, Inc. / Alamy / Vida Press

Kaaludele meeldib harmoonia ja rahulolu. Neile ei meeldi kedagi väljavihastada. Neile ei meeldi kellegagi tülis olla. Nad tahavad meeldida ja on harva rahulolematud. Kaaludega saab ükskõikselt ümber käia, sest nad tulevad alati sinu juurde tagasi. Kaalud ei julge ega taha ise kedagi maha jätta, sest nad kardavad rahu rikkuda. Kaalud mõtlevad asjade üle kaua, seega võib mööduda hea 20 aastast enne kui nad otsustavad sind petmise pärast maha jätta. Mees-kaalud ei salli ebaõiglust ning nais-kaalud kahtlevad endas pidevalt. Seega, mees-kaalud maksavad kätte, ning nais-kaalud on ideaalseks partneriks lõvidele.

Skorpion

Skorpion.
Skorpion. Foto: Stocktrek Images, Inc. / Alamy / Vida Press

Skorpionitega ei ole kerge läbi saada. Kui sul tekib kellegagi neist silmside, siis on suur tõenäosus, et sa pöörad enda pilgu enne ära. Skorpionid on väga emotsionaalsed ja nad võtavad kõike tõsiselt. Seega, kui sa peaksid neid petma, siis nad nutavad tükk aega nurgas, ning siis pühendavad terve elu selleks, et sinu elu elavaks põrguks muuta. Skorpionid ei unusta mitte kunagi. Kui sa neid üks kord juba oled alt vedanud, siis on kõik. Seega tuleb nende juuresolekul kikivarvuki kõndida, vastasel juhul nad vihastavad ja sinuga on kõik.

Ambur

Ambur.
Ambur. Foto: Stocktrek Images, Inc. / Alamy / Vida Press

Amburid on väga julged kõike kommenteerima, seda isegi siis kui on oht kedagi solvata. Nad on väga enesekindlad ja ei salli tavasid. Ideaalis peaks iga päev olema erinev, võib-olla sisaldama ka uut partnerit, kes on eelmisest erinev ja teeb neil meeleolu heaks. Neile meeldivad seiklused, nad tahavad võtta riske ja nad on valmis uusi asju proovima. Seega, kui sa näed kedagi varahommikul sinu kodu aknast välja ronimas, siis see on suure tõenäosusega ambur, kes just sinu partneriga magas. Amburit saab kinni hoida kolmekatega. Kui seda ei ole võimalik garanteerida, siis tuleb leida muu viis, et suhet värskena hoida.

Kaljukits

Kaljukits.
Kaljukits. Foto: Stocktrek Images, Inc. / Alamy / Vida Press

Kaljukitsedel on tugev enesedistsipliin ja nad on väga ettevaatlikud. Seega, kaljukitsed ei kipu suhet lõpetama, küll aga võib nende pidev rutiin ning riskivaba elu tema partnerile närvidele käia. Kaljukitsed teavad, et õnn ei koputa kellegi uksele kaks korda, seega on nad valmis kinni haarama igasugusest võimalusest sotsiaalsel redelil üles ronida. Nad on väga iseseisvad ja saavad hästi endaga hakkama. Nad teavad, mida nad elult tahavad, ja oskavad seda saavutada. Seega pead sa tema elus endale vajaliku ja tähtsa rolli leidma, muidu ei ole sinuga midagi peale hakata.

Veevalaja

Veevalaja.
Veevalaja. Foto: Stocktrek Images, Inc. / Alamy / Vida Press

Veevalajad on suured unistajad ja visionäärid. Kuigi nad ei pruugi alati teada, kuidas endale seatud eesmärke saavutada, siis jätavad nad endale alati varuplaani, et otsast peale alustada. Nad ei pane kõike mängu ja ei võta rumalaid riske. Veevalaja tahab küll erinevaid asju proovida, aga alati ei julgeta riske võtta. Sekretäri või ämma/äiaga magamine võib küll ahvatlev olla, aga nad mõtlevad tagajärgedele ning ei riku enda elu rumala vea pärast ära. Nad võtavad endale mõtlemisaja, kui tekib olukord, et suhe hakkab lõppema. Veevalajal peab huvitav olema ning nad armuvad ühe korra.

Kalad

Kalad.
Kalad. Foto: Stocktrek Images, Inc. / Alamy / Vida Press

Kalad peavad kogu aeg liikumises olema. Nad ei kannata partnerit, kes neid paigal hoiab, või tahab teda midagi muud kui tema. Võim ja raha kaladele huvi ei paku, nad on hingelisemad inimesed. Nad usaldavad enda sisetunnet ja emotsioone. Kui nad arvavad, et sa oled petnud, siis sa ka järelikult oled. Raha on viis mugavaks eluks, aga see ei ole nende eesmärk. Seega, rahaga sa kalasid ei võlu, pigem armastuse ja emotsioonidega. Kalad võivad lahkuda kui neid liiga paigale sundida või kui neid püütakse rahaga ära osta. Kalad on unistajad ja toetavad enda partneri ideaale. Seega ei ole eesmärkide saavutamine tähtis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles