Kameeleon: 54-aastane Johnny Depp rokib nüüd irokeesisoenguga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment

Ümberkehastumiste meistriks kutsutud näitleja ja lavastaja Johnny Depp on kinolinal mänginud kõige erinevamaid tüpaaže, kuid tema päriselu stiilimuutused on olnud vähemalt sama jahmatavalt põnevad - viimasel ajal kannab mees soengut, mis külgedelt on vaid mõne millimeetri pikkuseks jäetud. 

Sellises stiilis soenguid on maailma üks nõutumaid filmistaare presenteerinud juba mõnda aega, kuid nii radikaalset lõikust pole tal ammu olnud.

Johnny näeb oma praeguse imagoga välja nagu mõni küpsemasse ikka jõudnud punkrokkar või gootiroki staar - ainult et enamik neist sellist soengut ega riietust tänapäeval enam ei kanna.

Sellel mõne päeva eest Instagrami riputatud pildil on Johnny koos sõbra ja bändikaaslase Tommy Henrikseni ehk Dis Vicious´iga (meest kutsutakse nii tema suure kiindumuse pärast Sex Pistolsi ja Sid Viciouse muusikasse).

Johhny ja Tommy tegutsevad mõlemad kitarristidena Alice Cooperi saatebändis ning supergrupis Hollywood Vampires.

 

Good friends @disvicious1

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppofficial) on

Pildil, mille allkirjaks on @hollywoodvampires, näeb meigi ja punakates toonides helklevate juustega Johhnny välja pigem nagu mehhiko mõjutustega gootirokkarist tänavakunstnik.

«Mida sa oled endaga teinud,» ahastab kommentaarides üks fännidest.

 

@hollywoodvampires

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppofficial) on

Selles videos näeb Johhny Deppi muutumisi elus ja kinolinal läbi aastakümnete:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles