Video: teismeline juutuuber kaotas elu, kuna pilkas narkoparunit (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Luis Lagunas Rosales
Juan Luis Lagunas Rosales Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Mehhiklasest noor juutuuber, kellel oli miljoneid jälgijaid, pilkas kuulsat narkoparunit ja kaotas selle tõttu elu. 

The Independenti teatel oli 17-aastane Juan Luis Lagunas Rosales, hüüdnimega El Pirata de Culiacan, tuntud humoorikatest videotest, millel ta heitis nalja nii enda, teiste kui ühiskondlike probleemide üle.

Hiljuti võttis narkokartellide poolest tuntud Sinaloa osariigis Culiacanis elanud mees ette Mehhiko ühe kuulsama narkokaupmehe, 51-aastase Nemesio Oseguera Cervantese.

Nemesio Oseguera Cervantes
Nemesio Oseguera Cervantes Foto: wikipedia.org

«See kuulus Cervantes tõmmaku uttu, mina olen temast kuulsam,» teatas noormees, kes lisas veel seksuaalse sisuga solvanguid.

Narkobossi sõimamise videot näinute sõnul oli Rosales sellel joobes ega vist saanud aru, mida rääkis.

Juan Luis Lagunas Rosales
Juan Luis Lagunas Rosales Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Üsna pea pärast seda postitust läks Rosales muusikafestivalile, kuhu Cervantese käsilased järgnesid ja nad lasid ta festivali järgsel peol maha. Politsei teatel oli juutuuberit tulistatud 15 - 18 korda.

Uurimine näitas, et Rosales teatas muusikafestivali külastamises Instagramis ja narkoboss sai sealt teada, et noormees läheb sinna.

Rosales jõudis festivalil olles mõned fotod teha, mis ta postitas sotsiaalmeediasse ja ka need reetsid ta asukoha.

Jalisco osariigi prokuröri Raul Sanchez Jimenezi sõnul oli Rosalesi keha tulistamise tõttu auklik ja teda sai teha kindlaks vaid ta tätoveeringute järgi. 

Cervantes, hüüdnimega El Mencho, on Mehhiko üks tagaotsitavamaid kurjategijaid, kelle tabamiseni viiva informatsiooni eest on Mehhiko võimu pannud välja viis miljonit dollarit.

Mehhiko meedia teatel juhib Cervantes Jalisco osariigis kartelli, mis kannab nime La nueva generación (Uus generatsioon).  Cervantese käsilased on narkokartellide vahelistes sõdades tapnud sadu inimesi.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles