Nagu õed: blogiprintsess Inna Kovaljova kohtus tippmodelli Natalia Vodianovaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inna Kovaljova ja Natalja Vodjanova
Inna Kovaljova ja Natalja Vodjanova Foto: Instagram

Eesti ühel tuntumal blogijal Inna Kovaljoval oli hiljuti suur rõõm, kui kohtus Prantsusmaal reisil olles maailma ühe säravaima modelli Natalia Vodianovaga.

Inna meenutab imelist kohtumist ka sotsiaalmeediakanalis Instagram. 

 

A post shared by INNA KOV (@innakov) on

Natalia Vodianova hüüdnimega Supernova on Venemaalt pärit tippmodell ja filantroop, kelle elu on kui tõeline tuhkatriinu lugu. Isa jättis Natalia koos ema ja kahe poolõega omapead. Vaesest Gorky piirkonnast pärit Natalia aitas lapsepõlves emal puuvilju turul müüa, kus ta 15-aastaselt «leiti» ning kus tema karjäär alguse sai. 
Tänasel päeval on Natalia üks enimteenivamaid tippmodelle, kellel on tagataskus koostöölepingud Calvin Kleini, Guerlain, Givenchy, Prada jt. moemaailma suurnimedega. 
2012. aastal Forbes´i andmetel kolme enimteenivama modelli seas olnud Natalia on abielus Justin Portmaniga. Peres on kasvamas kolm last, poeg Lucas Alexander, tütar Neva ja poeg Viktor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles