Saapaheitjate koorekiht koguneb Koigis

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Pühapäeval on Koigi staadionil Eesti meistrivõistlused saapaheites. End saab kirja panna Koigi spordihoone juures kella 11st, võistlused algavad kell 12.


Eesti meistrivõistluste eesmärk on selgitada välja võistlejad suvel Viljandis tulevateks maailmameistrivõistluseks.
Heited sooritatakse Itaalia firma Siil võistlussaapaga, millel on rahvusvahelise saapaheite liidu IBTA logo. Mõõduvõtul peetakse eraldi arvestust erinevas vanuses lastele, noortele, naistele, meestele ning kolmeliikmelistele mees- ja naiskondadele.

Vanuseklasside kolm paremat ja võitja nais- ja meeskond saavad kaela medali. Täiskasvanutel on osavõtumaksuks viis eurot ja lastele euro. (JT)

TEAVE
Heitesektor märgitakse maha heitesuunaga alla tuult. Heiteks on aega 30 sekundit ja heitestiil on vaba. Heitesaabast ei tohi rulli keerata.
Heitel võib kasutada kinnast. Sooritus loetakse kehtivaks, kui saabas maandub sektorisse või sektori piiri peale. Võistlejal on kolm heidet. 12 paremat pääsevad finaali, kus neil on veel kolm heidet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles