Top 5: Eesti blogimaailma kõige mõjukamad naised (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inna Kovaljova, Kristjaana Mere, Stella K. Wadowsky, Anett Velsberg, Mariann Treimann
Inna Kovaljova, Kristjaana Mere, Stella K. Wadowsky, Anett Velsberg, Mariann Treimann Foto: Facebook, Meisi Volt, Fotokollaaz

Blogipidamine on korralikult kanda kinnitamas eestlaste hulgas. Nii mõnigi kohalik kaunitar on endale loonud oma maailma ja sellega ka oma töökoha. Kui võiks arvata, et tegemist on leebe ametiga, siis ühe foto õnnestumine võib olla vägagi keeruline ülesanne. Arvesse tuleb võtta Eestile omast tujukat ilma ja liiklust - juhul, kui foto soovitakse keset kolmerealist teed üles võtta. Elu24 toimetus reastas hetkel kõige kuumemad nimed Eesti blogimaailmas. 

Inna Kovaljova - 23-aastasel moe-, reisi- ja elustiiliblogijal on Instagramis jälgijaid 12 400.

 

Because #Scorpios

A post shared by INNA KOV (@innakov) on

 

I see you.

A post shared by INNA KOV (@innakov) on

 

Only two months until @weekendbaltic madness #areyouready #weekendfestival #tbt

A post shared by INNA KOV (@innakov) on

Kristjaana Mere - 28-aastast kaunitari jälgib Instagramis 30 000 silmapaari. Kristjaana peab moe- ja elustiiliblogi, mis on heaks inspiratsiooniallikaks igale naisele.

Stella K. Wadowsky - püüab tuhandete pilke enda blogiga Stellarium by Stella. Ajakirjandustaustaga naine jagab mõtteid ilu- ja moemaailmast. Stellal on Instagramis 15 500 jälgijat. 

Anett Velsberg - Lõuna-Aafrikas Kaplinnas elav eestlanna peab toidublogi, mille inspireerivad retseptid ja isuäratavad pildid on purustanud Instagrami jälgijaskonna rekordid. Anetti jälgib sotsiaalmeedias 256 000 silmapaari. 

 

* Gimme all the via @inblossom9_woo

A post shared by Anett Velsberg (@anettvelsberg) on

Mariann Treimann - ehk Mallukas on kahe lapse ema ja erinevalt eeltoodud nimedest näitab tema oma elu selle kõige realistlikumast küljest, lisamata n-ö filtrit. Ehk just see ongi põhjus, miks blogijat on saatnud suur edu. Mitmendat aastat järjest on naine pärjatud aasta blogija tiitliga. «Massidele läheb peale üks tavaline, suvaline eit Männikult ja see ma olen,» on Mariann ise enda kohta öelnud. Mallukase jälgijaid Instagramis on 24 600. 

 

Pelleriselfar

A post shared by mariann (@mallukaz) on

 

Koormaeesel poes

A post shared by mariann (@mallukaz) on

 

Niimoodi ikka mugav magada

A post shared by mariann (@mallukaz) on

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles