Lenna Kuurmaa suhtest ekskallimaga: oleme väga head sõbrad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Vabariigi 93 aastapäeva presidendi vastuvõtt. Muusik Lenna Kuurmaa ja härra Robert Vaigla
Eesti Vabariigi 93 aastapäeva presidendi vastuvõtt. Muusik Lenna Kuurmaa ja härra Robert Vaigla Foto: Tairo Lutter/Õhtuleh/Scanpix

Lauljanna Lenna Kuurmaa, kellel käsil toimekas detsembrikuu, täis muusikat ning jõulutuuritamist koos Juss Haasmaga ning kellel kevadel plaanis värske looming plaadile saada, räägib värskes ajakirjas Eesti Naine, et suureks toeks on talle perekond ja muusikust ekskallim Robi Vaigla.

Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla säravad!
Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla säravad! Foto: Stanislav Moshkov/Õhtuleht/Scanpix

Kuigi armastatud muusikutepaar teatas augusti keskpaigas enda 14 aastat kestnud suhte lõppemisest, on noorte suhtlus siiani sõbralik.
«Elu on jõudnud tänaseks sinnamaale, et meie lähisuhe Robiga lõppes mõlemapoolse taipamise tulemusena. Meie läbisaamine on endiselt väga hea ja sõbralik, kasvatame koos meie ühiseid tütreid ning oleme lapsevanemad ja sõbrad,» ütles Lenna ametlikus teadaandes suvel.

«Robi on superhea isa ja pereüritustel käime siiamaani koos, kuigi enam koos ei ela,» rääkis Lenna värskele ajakirjale Eesti Naine. Pingelisematel kontserdi- ja loominguperioodidel on abiks just Robi ning vanavanemad ja onu.

Lenna Kuurmaa ja Robi Vaigla kooselust sündisid tütred Matilda ja Ami. 

Lenna Kuurmaa - Ami ja Matilda
Lenna Kuurmaa - Ami ja Matilda Foto: Siiri Kumari
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles