Endine «House'i» näitleja sai kahe aasta järel viimaks enda Emmy kätte

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olivia Wilde ja Jason Sudeikis
Olivia Wilde ja Jason Sudeikis Foto: Chris Pizzello/AP

2015. aasta lühidokumentaali eest Emmy võitnud Olivia Wilde sai eile lõpuks auhinna kätte. Filmi juures produtsendina kaasa teinud Wilde tegi Instagrami postituse sellest, kuidas tema poeg auhinnaga mängib.

Lühidokumentaal kannab pealkirja «Body Team 12» ja räägib Punase risti töötajatest Libeerias, kelle ülesandeks oli Ebola viiruse tippajal Lääne-Aafrikas viiruse kätte surnud inimeste laipade kokku korjamine. Film on tegelikult juba 2015 aastast, mil see võitis ka Tribeca filmifestivalil parima dokumentaali peaauhinna. Lisaks kandideeris see ka Oscarile.

Eile aga sai Wilde, kes oli filmi juures produtsendiks, auhinna posti teel kätte ning saab seda mõni aeg enda käes hoida. Emotsionaalses sotsiaalmeedia posituses, kus tema ja tema partneri Jason Sudeikise vaim laps Otis kujukesega mängib, kirjeldas naine, et kui ta oli natuke vanem kui tema poeg praegu, võitis tema ema samuti parima dokumentaalfilmi ahinna. Aga natuke pärast seda kui väike Olivia auhinna enda kätte sai lõhkus ta selle ära. Näitleja ema oli selle järel tütrele öelnud, et sellest ei ole midagi. Olivia aga tundis, et ta pidi emale asenduse võitma, ja kuigi selleks kulus 30 aastat, sai ta sellega viimaks hakkama.

Olivia Wilde, kelle perekonnanimi on inspireeritud iiri kirjanikust Oscar Wilde'ist, on eestlastele tuttav sarjast «House», kus ta mängis Remy Hadley't ehk lihtsalt «13». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles