David Beckham tegi heale sõbrale Kobe Bryantile austusavalduse

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham LA Galaxy eest mängimas
David Beckham LA Galaxy eest mängimas Foto: SCANPIX

NBA korvpallimeeskond teatas kaks päeva tagasi, et on pensionile saatnud kaks nende legendaarse mängija Kobe Bryanti särginumbrit. Ja nüüd on teinud endine Inglismaa jalgpallikoondise kapten talle Instagrami vahendusel korraliku austusavalduse.

David Beckham ja Kobe Bryant on sõbrad alates ajast, mil inglane liitus 2007. aaastal Los Angeles Galaxy jalgpalliklubiga. Kuigi mehed mängisid erinevaid spordialasid, olid mõlemad «bigger than games» superstaarid, kes nii mõnelgi galal omavahel kokku puutusid.

Beckham kirjutas sotsiaalmeedias enda postituse juurde: «Ta tuli ja vallutas. Me peaksime tähistama ja austama seda meest igal päeval nädalas. Mida rohkemat me saaksime öelda. On olemas sportlased, kelle eest sa maksad üle, et neid vaadata; on sportlased, kes mitte ainult ei püstita rekordeid, vaid purustavad need mängu viimase kümne sekundi jooksul. Kobe on üks nendest sportlastest. Alati tore seda meest austada. Legend ja sõber. Õnnitlused kahe legendaarse särgi pensionile saatmise puhul.»

Särginumbri pensionile saatmine tähendab, et mitte keegi teine ei saa tulevikus seda numbrit kasutada. Kobe Bryant kandis enda karjääri jooksul Lakersi eest mängides särginumbreid 8 ja 24. Bryant mängis Lakersi eest kaks kümnendit, esimesel poolel oli tema särgil number 8 ja teisel 24.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles