Video: mehe väite kohaselt kasutasid tulnukad teda spermadoonorina (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Huggins
David Huggins Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ameeriklasest kunstniku teatel on ta üks neist tuhandetest inimestest, kes on langenud tulnukaröövide ohvriks ning kelle abil sigitati tulnukate ja inimeste hübriide.

Praegu 74-aastase David Hugginsis sõnul  oli ta 17-aastane, kui naistulnukas nimega Crescent talt süütuse võttis ja temast rasedaks jäi, edastab express.co.uk.

David Huggins
David Huggins Foto: Kuvatõmmis/Youtube

New Jerseys elav Huggins lisas, et lisaks sellele tulnuknaisele külastasid teda veel mitmed, kes soovisid temaga lapsi saada ning seega on ta vähemalt tosina hübriidlapse isa.

«Olin nende katsejänes ja spermadoonor. Nad tahtsid saada järglasi, kelles on olemas nii inimeste kui tulnukate jooned,» sõnas mees.

Hugginsi elust valmis dokumentaalfilm «Love and Saucers» (Armastus ja lendavad taldrikud), milles mees teatab, et tema esimene seksikogemus oli 17-aastasena ja ta partneriks oli tulnukas.

David Hugginsi joonistus temaga väidetavalt seksinud naistulnukast, kes kandis nime Crescent
David Hugginsi joonistus temaga väidetavalt seksinud naistulnukast, kes kandis nime Crescent Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Pärast keskkooli lõppu kolisin New Yorki kunsti õppima ja Cresent järgnes mulle sinna, me seksisime üsna palju,» teatab mees filmis.

Kunstniku sõnul tekkis tal tulnukate vastu huvi kohe, kui teistest maailmadest naised tema seksisid. Ta soovis nendest rohkem teada ja kuna ta neilt endilt infot ei saanud, siis hakkas lugema ufosid ja maavälist elu käsitlevaid raamatuid ja ajaleheartikleid.

David Hugginsi maalil kujutatud tulnukad
David Hugginsi maalil kujutatud tulnukad Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ameeriklase teatel kavas ta üles Georgia osariigis, kus ta pere pidas farmi ning tal olid juba seal maaväliste olenditega kogemusi, kui ta oli vaid 7 – 8 aastane.

«Esimene maavälineolend, keda kohtasin, oli  lühikest kasvu, karvane ja ta silmad põlesid peas. Nägin teda meie farmi juures, ta üritas minuga suhelda, kuid lõpuks kadus metsa,» meenutas mees.

Mõni aeg hiljem kohtus ta humanoidiga, kes pooleldi nägi välja nagu palvetajaritsikas ja ta pritsis teda mingi ainega.

David Hugginsi joonistus tulnukas-palvetajaritsikast
David Hugginsi joonistus tulnukas-palvetajaritsikast Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ufouurijate sõnul on tulnukaid mitut liiki, näiteks hallid, mehed mustas, kuid ka palvetajaritsikate sarnaseid.

Palvetajaritsikas
Palvetajaritsikas Foto: wikipedia.org

«Minu lapsepõlv oli 1950. aastatel ja siis puutusin kokku väga kummaliste olenditega. Nende seas oli ka väga pikka kasvu halle ja rohelisi, kuid ka selliseid, kes meenutavad kangelasi viikingite saagadest. Nad on blondide juuste, heleda naha ja siniste silmadega, olles vähemalt kahemeetrised,» lisas mees.

USA Roswelli ufomuuseumi eksponaadid, mis kujutavad halle tulnukaid
USA Roswelli ufomuuseumi eksponaadid, mis kujutavad halle tulnukaid Foto: NurPhoto/Alex Milan Tracy/NurPhoto/Sipa U/Scanix

USA Texase Rice’i ülikooli filosoofia ja religiooni mõttekoja professori Jeffrey Kripali arvates ei ole David Huggins midagi välja mõelnud, vaid ta ongi maaväliste olenditega suhelnud ja nendega lapsi saanud.

Kripal lisas, et Hugginsi kokkupuuted on umbes samasugused nagu usklikel taevaste jõududega.

Ufouurija Nigel Watsoni teatel on hea, et režissöör Brad Abrahams lubas David Hugginsil oma loo ära rääkida ilma, et selles filmis oleks hakatud spekuleerima, kas tegemist on näiteks väljamõeldise või valega.

David Huggins on USAs üsna tuntud kunstnik, kelle maalide põhiteemad

David Huggins
David Huggins Foto: Kuvatõmmis/Youtube

on ufod ja maaväline. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles