Keskerakonnast kinga saanud Kutser ähvardab raamatuga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Kutser
Priit Kutser Foto: Facebook

Edgar Savisaare truu jüngrina tuntud Priit Kutser heideti eile partei ridadest välja, kinga saanu ähvardab neid omakorda isiklike memuaaride raamatukaante vahele surumisega.

Keskerakonna aukohus otsustas eile parteist välja heita Edgar Savisaare usaldusisikute hulka kuulunud Priit Kutseri, kes pälvis erakonnakaaslaste pahameele sellega, et lekitas saatele «Kuuuurija» salasalvestise enda vestlusest Taavi Aasa ja Kalle Klandorfiga ning postitas sotsiaalvõrgustikes laimavaid postitusi.

Kutser andis seepeale Facebookis omapoolse versioonina teada, et Keskerakond lihtsalt ei pidanud tema tõerääkimisele enam vastu.

«Armas Jõulukingitus! Tõe rääkimist nimetatakse Keskerakonnas laimamiseks. Omaette teema muidugi see, et mind ei julgetud isegi välja kutsuda, vaid tehti otsus argpükslikult tagant selja. Hirm tõe ees on nii suur,» kirjutab ta.

Siiani rohkem küll lugematute internetipostituste treimise kaudu kurikuulsust kogunud poliitikategelane andis ühtlasi teada, et kavatseb oma endise kodupartei tegemistest peatselt raamatu kirjutada.

Aga kuna mul on palju vaba aega, siis kirjutan Keskerakonna tegelinskitest ja nende räpastest saladustest ühe vaimuka raamatu, mille avaldan järgmisteks jõuludeks,» lubab Kutser.

Kutseri probleemid erakonnas algasid 2016. aasta märtsis, mil ta lasti lahti Põhja-Tallinna linnaosavanema asetäitja ametikohalt.

Veidi hiljem võeti ta mõneks ajaks tööle linnavalitsusse Edgar Savisaare nõunikuks, ent vabastati peagi taas ametist.

Nõunik oli otsustanud enese kinnitusel väljaspool tööaega linnapea tööruumidesse kohvi jooma minna.

Abilinnapead Taavi Aas ja Kalle Klandorf seevastu kahtlustasid, et ta käis töövälisel ajal töökohas hoopis ming muu eesmärgiga - näiteks pealtkuulamisseadmeid paigaldamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles