Fitnessistaar abiellus salaja Taimaal enda treeneriga

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jekaterina Remets on Eesti Meister bikiinifitnessis 2015
Jekaterina Remets on Eesti Meister bikiinifitnessis 2015 Foto: Konstantin Sednev

Eile abiellus Inim-Barbie nr. 2 ehk Ida-Virumaalt pärit Jekaterina Remets enda treenerist kallima Marek Morozoviga salajal Taimaal toimunud tseremoonia ajal. 

Phuketi rannas toimunud tseremoonial külalisi polnud. Tseremoonia oli privaatne ja romantiline. Abiellumise järel kirjutab Jekaterina enda nime sidekriipsuga, olles nüüd Jekaterina Remets-Morozova.

Pilte pulmatseremooniast Mareki Facebookist.

JM Fitnesskooli treenerid Jekaterina ja Marek on koos juba mitu aastat. Paar kohtus 2014. aasta aprillis kui Jekaterina tegi vahetus võistlustantsust fitnessi maailma. Naine hakkas Mareki käe all agaralt jõusaalis käima ning sai varsti sellisesse vormi, mis lubas tal ka võitlustel osalema hakata. Jekaterina mitmekordne absoluutne Eesti karikavõitja Bikiinifitnessis.

Eesti meister bikiinifitnessis Jekaterina Remets on öelnud, et rinnasuurendusoperatsioon on bikiinifitnessis peaaegu paratamatu.
Eesti meister bikiinifitnessis Jekaterina Remets on öelnud, et rinnasuurendusoperatsioon on bikiinifitnessis peaaegu paratamatu. Foto: Konstantin Sednev

Marek ise on kulturismiga tegelenud alates 1996. aastast ja on selle aja jooksul tulnud seitsmekordseks Eesti meistriks. 

Marek Morozov
Marek Morozov Foto: Spordiklubi Sparta
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles